Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przyczepa i rejstracja?

Featured Replies

Napisano

Witam mam pytanie , koleżanka chce sprzedać przyczepkę i jestem chętny by ją kupić tylko jest problem,mianowicie przyczepka jest zarejestrowana na jej ojca a on niestety zmarł a koleżanka będzie składała jakieś papiery że nie przejmuje spadku czy coś takiego niewiem.gif dokładnie,i teraz jak bym kupił tą przyczepkę to będę mógł ją zarejestrować na siebie i ubezpieczyć hmm.gif, i z kim spisać umowę K-S hmm.gif

Napisano

Ciekawa sprawa, nie przyjmuje spadku, a zmarlego rzeczy wyprzedaje.

Z legalnych drog pozostaje Ci odkupienie przyczepki jak sie prawny spadkobierca znajdzie.

Jezeli w rodzinie zmarlego jest niewesolo, a to by sugerowalo odrzucanie spadku, wszelkie inne mozliwosci moga prowadzic do nieprzyjemnosci.

Napisano
  • Autor

> Ale od kogo ja chcesz odkupic skoro to nie jest jej wlasnosc?

Dokładniej to jest była przyczepka jej ojca czyli teoretycznie dziedziczy ok.gif tylko ona nie chce spadku i nie chce przyczepki hehe.gif, a ja chce przyczepkę hehe.gifok.gif

Tak czy inaczej przyczepka ma dokumenty i OC a właściciela niema swieca.gif

Napisano
  • Autor

> Ciekawa sprawa, nie przyjmuje spadku, a zmarlego rzeczy wyprzedaje.

> Z legalnych drog pozostaje Ci odkupienie przyczepki jak sie prawny spadkobierca znajdzie.

> Jezeli w rodzinie zmarlego jest niewesolo, a to by sugerowalo odrzucanie spadku, wszelkie inne

> mozliwosci moga prowadzic do nieprzyjemnosci.

hmm.gif Czyli przyczepki nie kupię angryfire.gif

Napisano

> Dokładniej to jest była przyczepka jej ojca czyli teoretycznie dziedziczy tylko ona nie chce

> spadku i nie chce przyczepki , a ja chce przyczepkę

> Tak czy inaczej przyczepka ma dokumenty i OC a właściciela niema

Na forum nikt Ci nie napisze jakie jest inne rozwiązanie.

Napisano
  • Autor

> Na forum nikt Ci nie napisze jakie jest inne rozwiązanie.

yikes.gif Nie wierzę że na AK niema takich specjalistów zlosnik.gif

Napisano

> Na forum nikt Ci nie napisze jakie jest inne rozwiązanie.

Sadze, ze to inne rozwiazanie to pytajacy zna.

Pozostaje kwestia, czy tek kto jednak spadek przyjmie nie zacznie dochodzic gdzie sie jego przyczepka ulotnila.

Napisano
  • Autor

> Sadze, ze to inne rozwiazanie to pytajacy zna.

> Pozostaje kwestia, czy tek kto jednak spadek przyjmie nie zacznie dochodzic gdzie sie jego

> przyczepka ulotnila.

zlosnik.gif O to to się nie martwię bo nikt z rodziny nie powinien się upominać o przyczepkę gorzej o jakiś windykatorów lub komorników confused.gif , a jakby tak hmm.gif zutylizować NR vin przyczepki i próbować zarejestrować jako SAM jak to wygląda?

Napisano

> O to to się nie martwię bo nikt z rodziny nie powinien się upominać o przyczepkę gorzej o jakiś

> windykatorów lub komorników , a jakby tak zutylizować NR vin przyczepki i próbować

> zarejestrować jako SAM jak to wygląda?

Mogę sie mylić, ale wydaje mi się że taka przyczepka nie jest zbyt wiele warta - chyba że się myle.

Wg mnie nie ma sensu dla kilku stówek ryzykować z jakimiś obejściami.

Napisano

> Nie wierzę że na AK niema takich specjalistów

jak niedawno właściciel umarł i ta córka ma wszystkie jego dane, to mogłes przecież kupić tę przyczepkę od niego powiedzmy na dzień przed śmiercią I wtedy, o ile podpis będzie w miare podobny, wszystko gra.

TYlko pisze z góry. To jest oczywiście niezgodne z obowiązującym prawem i zrobisz to na własną odpowiedzialność.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.