Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

citygo czy panda

Featured Replies

Napisano

> Od latania około 200km/h to jest takie cacko co się Fiat 500 Abarth lub Panda HP nazywa. Wyraz

> twarzy wszystkich tych "kerowców" w Golfikach oraz Pasacikach "ftedeiku", których wyprzedzasz

> frunąc takim cichociemnym ze 170 km/h na liczniku, jest bezcenny.

OT - 170km/h, to i 1.6GTD dwadzieścia kilka lat temu dało radę rozbujać, więc spokojnie z tymi minami... grinser006.gif

Napisano

> To auto nawet nie ma ABSu z EBD!

Wydaje mi się że rozmawiamy o Fiacie Panda II z ostatnich lat produkcji. I wg mnie chyba nie sprawdziłeś zbyt dokładnie jego ulotki... zlosnik.gif

Napisano

> OT - 170km/h, to i 1.6GTD dwadzieścia kilka lat temu dało radę rozbujać, więc spokojnie z tymi

> minami...

No bo ja właściwie to mijałem tylko takich "kerowców" w 20 letnich diżelkach. grinser006.gif

Napisano

> To auto nawet nie ma ABSu z EBD! Dupa z zakręcie w tym aucie żyje swoim życiem podczas hamowania, a

> na dodatek tył jest wyjątkowo miękki.

moje nie miało nawet ABSu i jakoś żyję.

W zakrętach to się nie hamuje.

Napisano

> rozumiem, że jazda 150km/h to ryzykowanie życia?

> To ja jestem hardkorem skoro tak to widzą.

> Mówię o tym, że jak na taki samochodzik do jazdy po mieście to Panda (nawet ze słabnikiem 1,1) nie

> jest złym sprzętem.

> Pali za dużo jak na swoje "osiągi", ale nie jest takim mułem jak to niektórzy wypisują.

Koyotee- student wie lepiej niż Ty czy ja - aha a jak uważasz ze wiesz lepiej - patrz zdanie pierwsze.

Tak w ulotkach napisano.

Doskonale obaj wiemy że jazda Pandą ze sporymi prędkościami jest możliwa i nie powoduje żadnych negatywnych zachowań (w sensie właściwości jezdnych)

no ale my się nie znamy hehe.gif

Napisano

> Tylko, że ten w passku siedzi sobie wygodnie i jeździe w komfortowych warunkach ,a przede wszystkim

> jedzie w o wiele bardziej bezpiecznym aucie.

w domu przed tv jest jeszcze wygodniej - porównanie słonia z mrówką- strzał kulą w płot - próbuj dalej hehe.gif

> Jak chcesz sobie "przedłużać" to naprawdę są inne metody niż narażanie siebie i innych. To jest

> auto miejsce, a nie do takiej jazdy.

no to se sam odpowiedziałeś na pytanie do czego to auto służy, tylko że nie rozumiesz, iż ten samochód także nadaje się do jazdy poza miastem- zapisz się na jazdę próbną i protestuj.

> Sam kilkakrotnie przegoniłem 500 1.4 100KM do 160-170 na pustej autostradzie i to jest śmierć w

> oczach.

Taaa!! hehe.gifhehe.gifbeksa.gifhahaha.gifhahaha.giffacepalm%5B1%5D.giffacepalm%5B1%5D.gif

> Panda to małe niestabilne pudełko.

aha- spineyes.gifhehe.gif

> Jakiś czas temu podczas ulewy musiałem grzać na złamanie karku golfem. W zakręcie na drodze

> szybkiego ruchu przy 140km/h ktoś nagle zjechał na mój pas i bez większego problemu się

> wyratowałem z tej sytuacji.

..a potem się obudziłem grinser006.gif

idź na kurs prawka- w zakrętach się nie hamuje i nie "grzeje" w deszczu" na złamanie karku.

> W przypadku pandy pewnie byłby tam już krzyżyk na drodze. Wolę nie

> myśleć jakby się zakończyła stłuczka z udziałem mojego punciaka, gdyby w jego miejsce była

> panda.

Możesz się zdziwić w kwestii bezpieczeństwa Pandy - poszukaj odpowiednich ulotek bo masz luki w edukacji ulotkowej.

Napisano

> Doskonale obaj wiemy że jazda Pandą ze sporymi prędkościami jest możliwa i nie powoduje żadnych

> negatywnych zachowań (w sensie właściwości jezdnych)

To pogratulować! Wspaniale!

Napisano

> w domu przed tv jest jeszcze wygodniej - porównanie słonia z mrówką- strzał kulą w płot - próbuj

> dalej

Wybacz, ale nie mam czasu, aby KOLEJNY JUŻ raz tłumaczyć Ci ciąg zdań i to dlaczego znowu nie potrafiłeś zrozumieć tego co jest napisane. Może kiedyś będzie lepiej i też Ci z całego serca życzę przytul.gif

> no to se sam odpowiedziałeś na pytanie do czego to auto służy, tylko że nie rozumiesz, iż ten

> samochód także nadaje się do jazdy poza miastem- zapisz się na jazdę próbną i protestuj.

A wiesz, że szkoda mi czasu na jazdę takim pudłem?

> Taaa!!

> aha-

> ..a potem się obudziłem

> idź na kurs prawka- w zakrętach się nie hamuje i nie "grzeje" w deszczu" na złamanie karku.

Aha, czyli Ty w takich sytuacjach wjeżdżasz w auto przed sobą? Super! Także pogratulować!

> Możesz się zdziwić w kwestii bezpieczeństwa Pandy - poszukaj odpowiednich ulotek bo masz luki w

> edukacji ulotkowej.

Wystarczy zobaczyć crash test, a dodatkowo poczuć drzwi w kolanie, a deskę rozdzielczą w drugiem kolanie podczas jazdy. Wiem, że tak mało miejsce zgodnie z twoją wiedzą bardzo wpływa na bezpieczeństwo. Szerokiej drogi i obyś nigdy nie musiał się przekonywać jak "bezpieczna" jest panda.

Lepiej pochwal się jak wspaniale pomagasz w prowadzeniu sprawy dot rozrządu w yeti. Jak znajomi z kancelarii usłyszeli, że ktoś sprawę rozrządu prowadzi w oparciu o "pieniaczy" pójdzie do sądu z żądaniem pełnego zadośćuczynienia za doznaną krzywdę ", mieliśmy ubaw po pachy hehe.gifhehe.gif

Miłego dnia miszczu prawa banana-wave.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.