Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wyrwany układ wydechowy. CCS

Featured Replies

Napisano

Witam, zahaczyłem przy przejeździe przez bramę środkowym tłumikiem i wyrwałem cały wydech. Rozerwało w plecionce i zostawiłem wszystko za sobą.

Chciałbym teraz od podstaw zrobić wydech bez katalizatora, plecionki i środkowego.

Gdzie kupić taką rurę fi45(średnicy nie jestem pewien ale to się zmierzy) i czy każdy tłumikarz dotnie i dognie mi ją tak żeby pasowało?

Chciałbym przelot aż do oryginalnego końcowego tłumika. Jak wywale katalizator to czy będą duże problemy na przeglądzie? W tym roku na przeglądzie miałem pomiar emisji spalin, czy bez kata nie przejdzie przeglądu?

Z góry dziękuję za odpowiedzi zlosnik.gif

Napisano

plecionka musi być zawsze smile.gif a co do tłumikarza to bez problemu powinien Ci wyspawać takie cudo smile.gif Rurę powinien mieć zakład (tłumikarz ) lub kup w jakiejś hurtowni ze stalą smile.gif

Napisano

czasem na centogiełdzie koleś z sosnowca sprzedaje rury wygięte do sc i cc o średnicy którą chcesz

plecionka musi być, bez kata nie przejdziesz normalnie przeglądu

tłumikarz powinien dać radę wyspawać taki wydech

Napisano
  • Autor

to skoro plecionke i tak musi być to poprostu kupię nowy środkowy wink.gif

dzięki zlosnik.gif

Napisano

> to skoro plecionke i tak musi być to poprostu kupię nowy środkowy

> dzięki

możesz też kupić rurkę i przyspawać zamiast środkowego zlosnik.gif

Napisano

zamiast kata możesz wrzucić to ale nie wiem czy się diagnosta nie kapnie smile.gif

Napisano

> Witam, zahaczyłem przy przejeździe przez bramę środkowym tłumikiem i wyrwałem cały wydech.

> Rozerwało w plecionce i zostawiłem wszystko za sobą.

> Chciałbym teraz od podstaw zrobić wydech bez katalizatora, plecionki i środkowego.

> Gdzie kupić taką rurę fi45(średnicy nie jestem pewien ale to się zmierzy) i czy każdy tłumikarz

> dotnie i dognie mi ją tak żeby pasowało?

> Chciałbym przelot aż do oryginalnego końcowego tłumika. Jak wywale katalizator to czy będą duże

> problemy na przeglądzie? W tym roku na przeglądzie miałem pomiar emisji spalin, czy bez kata

> nie przejdzie przeglądu?

> Z góry dziękuję za odpowiedzi

nie wiem jak teraz ale swego czasu taka rure mial dragonix z sosnowca mogby ci nawet podjechac na z-e bo czasami jezdzi na gielde do sosnicy, nawet u nas na gieldzie sie oglaszal, znam kolesia i jest pewniak.

Napisano

jak się może nie kapnąć jak diagnosta zazwyczaj wchodzi pod auto, aaaaaaaa katalizator to gdzie zaginął zapyta ? tak na chłopski rozum

Napisano

Jak będziesz miał rure i chcesz to zrobić w dobrej cenie w zabrzu to PRIV zlosnik.gif

Napisano

> jak się może nie kapnąć jak diagnosta zazwyczaj wchodzi pod auto, aaaaaaaa katalizator to gdzie

U mnie ostatnia rozmowa wyglądała tak:

- A Pan nie ma katalizatora...

- Mam.

- Gdzie?

- W garażu grinser006.gif

Napisano

> jak się może nie kapnąć jak diagnosta zazwyczaj wchodzi pod auto, aaaaaaaa katalizator to gdzie

> zaginął zapyta ? tak na chłopski rozum

a w dowodzie widnieje ze jest kat?

Napisano

> plecionka musi być zawsze

cfaniaczek.gif

283504011-Zdj%EAcie114.jpg

Wcale, ze nie 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

A jaki będzie efekt jeśli wrzuce tylko kawałek rury między katalizator a końcowy? Drgania będą bardzo odczuwalne?

Co to za patent z sprężynką? yikes.gif

Napisano

> A jaki będzie efekt jeśli wrzuce tylko kawałek rury między katalizator a końcowy? Drgania będą

> bardzo odczuwalne?

> Co to za patent z sprężynką?

Miedzy katalizator a koncowy to nic sie nie stanie poza zwiekszona iloscia db. Plecionka jest przez katalizatorem i musi byc, inaczej drgania silnika beda sie przenosic na uklad wydechowy, i oczywiscie zwiekszasz szanse ze powyrywasz nastepnym razem cos wiecej niz wydech...

Napisano

> Co to za patent z sprężynką?

Probowalismy juz kiedys to wyjasnic TU

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.