Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stop i kontrolka hamulca - co to moze byc?

Featured Replies

Napisano

W Traficu 2.0 2008, od 2 dni zaczela mi sie podczas hamowania po dluzszej (ok 2km) jednostajnej jezdzie z 9 osobami na pokladzie zapalac kontrolka hamulca i STOP - co to moze byc? zapisal sie jakis blad po takim zapaleniu sie kontrolki STOP?

Napisano

> W Traficu 2.0 2008, od 2 dni zaczela mi sie podczas hamowania po dluzszej (ok 2km) jednostajnej

> jezdzie z 9 osobami na pokladzie zapalac kontrolka hamulca i STOP - co to moze byc? zapisal

> sie jakis blad po takim zapaleniu sie kontrolki STOP?

a czy w Twoim traficu nie ma przypadkiem czujników zużycia klocków hamulcowych? choć gdyby były to kontrolka świeciłaby się nonstop

Napisano

> W Traficu 2.0 2008, od 2 dni zaczela mi sie podczas hamowania po dluzszej (ok 2km) jednostajnej

> jezdzie z 9 osobami na pokladzie zapalac kontrolka hamulca i STOP - co to moze byc? zapisal

> sie jakis blad po takim zapaleniu sie kontrolki STOP?

U mnie w Scenicu jak kolega powyżej napisał paliła się tak kontrolka jak klocki były zużyte. Paliła się przy hamowaniu czasem i czasem podczas jazdy, ale nie cały czas. Po wymianie klocków problem ustał.

Napisano

Potwierdzam, wytarte klocki hamulcowe i obniżył się płyn w zbiorniczku i tu jest czujnik który powoduje lampkę STOP.

Napisano

> a czy w Twoim traficu nie ma przypadkiem czujników zużycia klocków hamulcowych? choć gdyby były to

> kontrolka świeciłaby się nonstop

To nie ma nic wspólnego z czujnikami. Bo czuniki jak są to jak juz się zapali to nie zgaśnie. Chodzi raczej o to że poprzez zuzycie klocków jest niski stan płynu hamulcowego i przy hamowaniu zapala sie kontrolka zeby dolać.

Napisano
  • Autor

> To nie ma nic wspólnego z czujnikami. Bo czuniki jak są to jak juz się zapali to nie zgaśnie.

> Chodzi raczej o to że poprzez zuzycie klocków jest niski stan płynu hamulcowego i przy

> hamowaniu zapala sie kontrolka zeby dolać.

jest pol stanu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.