Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Manual oswietlenia tablicy L kombi patrzcie oceniajcie komen

Featured Replies

Napisano

Patrzcie, pobierajcie, wrzucajcie plik na inne serwy, komentujcie co o tym myślicie 270751858-jezyk.gif:P:P dziś mi się nudziło.

Wymiana żarówek oświetlenia lacetti kombi przy zapieczonych śrubach.

MANUAL

Napisano

Dzięki.

Mnie się przyda, bo będę zmieniał klamkę bagażnika. Już kupiłem, ale jakoś nie mogłem się zebrać do tej wymiany.

Napisano
  • Autor

> Dzięki.

> Mnie się przyda, bo będę zmieniał klamkę bagażnika. Już kupiłem, ale jakoś nie mogłem się zebrać do

> tej wymiany.

No cóż zdjęcie z klamką już sobie odpuściłem 270751858-jezyk.gif

Powodzenia nic tak nie cieszy jak usuniętą samemu usterka.

Napisano

Ja w Epice mam problem. Wymiana zarówek od rejestracji. Nalezy odkrecic dwie zruby zdjac szybke i wymienic zarowke. Jedna strone udało mi sie i prawa zarowka wymieniona a z lewej jedna sruba jest tak zapieczona ze sie wyrobiła. Jezdze juz tak 3 miesiace nawet policja mnie zatrzymala z tego powodu. Nie mam pomyslu jak ja odrecic. Zostaje mi chyba rozwiercanie sruby.

Napisano

Przed rozwierceniem spróbuj zastosować jakiś dobry płyn penetrujący ( Sonax, Wurth ..) i później mała grzechotka i dobra końcówka krzyżakowa. Powoli odkręcać - jak się nie da, to pozostaje rozwiercanie.

Napisano

> Przed rozwierceniem spróbuj zastosować jakiś dobry płyn penetrujący ( Sonax, Wurth ..) i później

> mała grzechotka i dobra końcówka krzyżakowa. Powoli odkręcać - jak się nie da, to pozostaje

> rozwiercanie.

WD 40 pryskałem ile sie da. KOncowki dopierałem dobre ale niestety nie uzywałem grzechotki. Juz teraz to chyba nawet zadnej nie dobiore jest tak rozjechana sruba. Myslalem o nawiercaniu o gwintownik do tego druga sruba i nia probowac odkrecic ale troche duzo zabawy

Napisano

W takim razie, rozwierć tylko główkę śrubki i wymontuj zestaw oświetlenia tablicy. Później dopiero dobierz małe wiertło i rozwierć resztę śruby.

Napisano

Tak bedzie trzeba zrobic. Zeby sie tylko gwint nie uszkodzil ale w razie czego bedzie sie trzymac na jedna srubke

Napisano
  • Autor

> Tak bedzie trzeba zrobic. Zeby sie tylko gwint nie uszkodzil ale w razie czego bedzie sie trzymac

> na jedna srubke

zanim zrobiłem manual to byłem w ASO i tam patafiany zrobiły tak główkę rozwiercili a drugą srubę odkręcili i dlatego jedną żarówkę wymienili a drugą to by musieli obie rozwiertywac i dlatego chciali mi połamac światełko i śpiewali 90 pln za nową to powiedziałem im, że sam to wykombinuję.

PS: a od klapy nie da się całego tego waszego srebnego paska ściągnąć chyba , że swiatła macie gdzie indziej frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.