Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Młotek bezwładnościowy

Featured Replies

Napisano

Czy taki sprzęt kosztujący ~100zł jest w ogóle coś wart? Mam na aucie kilka różnej wielkości wgniotek i w sumie mógłbym spróbować się tym zająć, na filmach wygląda to na proste. Specjalista skasuje spokojnie ze 100 od sztuki, więc teoretycznie jakby się udało wyciągnąć choć jeden, to już byłbym do przodu. Jak uważacie, warto zainwestować w takie cudo?

Napisano

> Czy taki sprzęt kosztujący ~100zł jest w ogóle coś wart?

Konstrukcja jest dość prosta i chyba nawet Chińczycy nie byli w stanie niczego popsuć wink.gif

Do likwidacji kilku wgniotów powinien wytrzymać - jeżeli Ci się uda - możesz nawet po operacji wyrzucić. Jeżeli chodzi o Matiza - myślę, że wytrzyma wiele - sam wiesz, jakiej grubości jest poszycie zewnętrzne smile.gif

Napisano
  • Autor

> Konstrukcja jest dość prosta i chyba nawet Chińczycy nie byli w stanie niczego popsuć

tak mi się właśnie wydaje, ale... wole spytać, bo może okazać się, że te najtańsze są tak słabe, że nie dają sobie rady nawet z najmniejszymi uszkodzeniami.

> Do likwidacji kilku wgniotów powinien wytrzymać - jeżeli Ci się uda - możesz nawet po operacji

> wyrzucić. Jeżeli chodzi o Matiza - myślę, że wytrzyma wiele - sam wiesz, jakiej grubości jest

> poszycie zewnętrzne

wiem smile.gif

Napisano

> Czy taki sprzęt kosztujący ~100zł jest w ogóle coś wart? Mam na aucie kilka różnej wielkości

> wgniotek i w sumie mógłbym spróbować się tym zająć, na filmach wygląda to na proste.

> Specjalista skasuje spokojnie ze 100 od sztuki, więc teoretycznie jakby się udało wyciągnąć

> choć jeden, to już byłbym do przodu. Jak uważacie, warto zainwestować w takie cudo?

Jeśli nie masz wprawy po Twojej zabawie będzie sie autkiem musiał zająć blacharz i lakiernik ok.gif

Napisano

> Jeśli nie masz wprawy po Twojej zabawie będzie sie autkiem musiał zająć blacharz i lakiernik

No właśnie - pozostaje zaproponować przeprowadzenie eksperymentu na jakimś elemencie typu błotnik, czy stare drzwi (koniecznie o podobnej grubości blachy!) ok.gif

Napisano

jaka jest zasada dzialania, bo patrze na te mlotki na alledrogo i nie moge zaczaic

Napisano

> jaka jest zasada dzialania, bo patrze na te mlotki na alledrogo i nie moge zaczaic

To powinno rozjasnic:

20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.