Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

soczewki

Featured Replies

Napisano

Niewarto. Za tą cene kupujesz mega zadbane Valeo które pokazują swoją moc. W wakacje na wielkim mega farcie udało mi się zakupić za 150zł komplet soczewek Valeo wyprodukowanych w 2008 roku yikes.gif Jak swieci w porównaniu z 16 letnimi ryflami chyba nie muszę mówić zlosnik.gif

Napisano

> Niewarto. Za tą cene kupujesz mega zadbane Valeo które pokazują swoją moc. W wakacje na wielkim

> mega farcie udało mi się zakupić za 150zł komplet soczewek Valeo wyprodukowanych w 2008 roku

> Jak swieci w porównaniu z 16 letnimi ryflami chyba nie muszę mówić

a jak świeci z ksenonem to chyba nie muszę mówić zlosnik.gif

Napisano

> a jak świeci z ksenonem to chyba nie muszę mówić

ja jakoś nie jestem fanem hidów, zlosnik.gif jak już to oryginał, moje soczewki nie mają wypalonego lustra więc wsadzenie hidów szybko zabiły by te lampy, jak dla mnie świeże ori soczewki swiecą zadowalająco i nie ma potrzeby pakowania tam ksenonów. tongue.gif Jedynie przy soczewkach wymagane jest idealne ustawienie świateł bo masz ostrą granicę światło-cienia, masz na jezdni jasno a za chwilę ciemną otchłań zlosnik.gif Tuż po zmianie nie mogłem się przyzwyczaić ale teraz jest już całkiem spoko wink.gif

PS. co do ksenonów to swieci ładnie tylko u mnie sie czepiają tego i lecą dowody wink.gif

Napisano

> ja jakoś nie jestem fanem hidów, jak już to oryginał, moje soczewki nie mają wypalonego lustra

> więc wsadzenie hidów szybko zabiły by te lampy

hmm... to zależy jak definiujesz szybko, bo ja już sześć lat mam ksenony w soczewkach i nic takiego nie zanotowałem jeszcze... hehe.gifzlosnik.gif

> jak dla mnie świeże ori soczewki swiecą

> zadowalająco i nie ma potrzeby pakowania tam ksenonów.

też tak uważałem dopóki nie wstawiłem ksenonów zlosnik.gif

> Jedynie przy soczewkach wymagane jest

> idealne ustawienie świateł bo masz ostrą granicę światło-cienia, masz na jezdni jasno a za

> chwilę ciemną otchłań Tuż po zmianie nie mogłem się przyzwyczaić ale teraz jest już całkiem

> spoko

dawno temu się przyzwyczaiłem. Już tego nie zauważam...

> PS. co do ksenonów to swieci ładnie tylko u mnie sie czepiają tego i lecą dowody

chyba za zenonexy 8000K zlosnik.gif

Napisano

> chyba za zenonexy 8000K

mi chcieli zabrac za 4300 jak mialem swojego czasu brave, ale przytomnie wymienilem na miejscu na h1 unikajac mandatu zlosnik.gif

Napisano

> hmm... to zależy jak definiujesz szybko, bo ja już sześć lat mam ksenony w soczewkach i nic takiego nie zanotowałem jeszcze...

ksenon to ksenon nieważne jakie lustro będzie swieciło gorzej bo gorzej ale będzie, w przypadku gdy jeżdze na ksenonach przesiadka na halogeny po zabraniu DR byłaby masakrą zlosnik.gif

nie chce przeżywać szoku zlosnik.gif a u mnie nieważne jaki ksenon czy 4300 czy 12000 dowodzik pięknie leci tak że połowa agrotuningowców już pożegnała się w mojej okolicy z zenonami zlosnik.gif

Jak dla mnie jedynym słusznym wyborem w przypadku zenonów to dzienne + ksenon + spryskiwacze aby być poza podejrzeniem zlosnik.gifwink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.