Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bank w karcie pojazdu

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj zakupiłem pojazd i w karcie pojazdu jest wpisany i niewykreślony Bank jako właściciel ,następnie póżniej na następnej stronie w zmianie właścicieli są wpisane dane osoby od której kupiłem auto.Dowód rejestracyjny jest na osoby od których kupiłem auto.Czy ten wpis Banku w karcie pojazdu może oznaczać że na auto jest jeszcze kredyt ?

Napisano

Z karty pojazdu nic sie nie wykreśla. Są ta wpisy o wszystkich poprzednich właścicielach.

Krawiec

Napisano

Ja, jak kupowałem Megane to poprzedni właściciel pokazywał mi (jak nie dawał - nie pamiętam) dokument potwierdzający spłatę całkowitego zobowiązania wobec banku. Był to jednostronicowy dokument. Spytaj, czy były właściciel go nie posiada, wtedy powinieneś mieć całkowitą pewność.

Napisano

> ... dokument potwierdzający spłatę całkowitego zobowiązania wobec banku...

Ja miałem bank wpisany w DR i w KP w rubryce: "Adnotacje urzędowe" jako współwłasność. Po spłacie kredytu dostałem pismo z banku informujące o tym fakcie. W Starostwie Powiatowym ( Wydział Komunikacji ) przekreślono tą współwłasność i poniżej wpisano: "Wykreślono współwłasność dnia...". Oczywiście taki wpis jest w obu dokumentach ( DR i KP ).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.