Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kupujemy Vivaro - Jaki silnik ?????

Featured Replies

Napisano

Witam. Mam pytanko do kolegów którzy mieli lub mają doczynienia z vivaro. Nie ważne czy osobowy czy dostawczy. Jak to sie sprawuje???

Chcę zakupić, a właściwie planuję zakup ale nie wiem z jakim silnikiem bo jest kilka wersji. Może coś doradzicie z jakim silnikiem Vivaro polecacie.

Z góry dzięki i pozdr.

Napisano

> Witam. Mam pytanko do kolegów którzy mieli lub mają doczynienia z vivaro. Nie ważne czy osobowy czy

> dostawczy. Jak to sie sprawuje???

> Chcę zakupić, a właściwie planuję zakup ale nie wiem z jakim silnikiem bo jest kilka wersji. Może

> coś doradzicie z jakim silnikiem Vivaro polecacie.

> Z góry dzięki i pozdr.

generalnie to reno ze znaczkiem opla, silniki dizla1.9 to reno, rozsypujące sie stacyjki to norma, tylnie tarcze z łożyskami to chore rozwiazanie, dlamnie poza silnikiem i blachą nie ma nic dobrego w tym wynalazku sick.gif

Napisano

Polecić można jedynie 2.0DTI

Napisano
  • Autor

> Polecić można jedynie 2.0DTI

hmm a jest taki silnik bo wiem ze 1.9 dti i o takim właśnie myślałem ale nie wiem czy da sobie rade z lawetą bo do tego głównie chcę go kupić oczywiscie osobowy i najlepij 9 miejsc. Znalazłem też fajna sztuke ale 2.5 138KM. Nie mogę znaleść z byt wiele opini na temat jakich kolwiek silników bo każdy chwali swoje. Dizś po kilku telefonach troszeczke chyba zaprzestane na siłe szukania w polsce i poczekam na jakąś sztuke z niemiec. Wszystkie w polsce mają podobne przebiegi i to mnie martwii oczywiscie wwzystkie piękne itd. zlosnik.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> przebiegi i to mnie martwii oczywiscie wwzystkie piękne itd.

Ale patrząc na to co masz w podpisie to nie powinno cię to dziwić hehe.gifgrinser006.gif

Napisano

> Ale patrząc na to co masz w podpisie to nie powinno cię to dziwić

Nie wspomnę o stosowanym polskim języku pisanym.

Wiem, że ja mam problemy z poprawnym pisaniem, ale autora wątek musiałem poświęcić trochę czasu na rozszyfrowanie oraz pochamowanie się od śmiechu za słowotwórstwo.

PZDR VEN

Napisano

> hmm a jest taki silnik bo wiem ze 1.9 dti i o takim właśnie myślałem ale nie wiem czy da sobie rade

> z lawetą

mam takiego tylko że blaszaka smile.gif da sobie rade ze wszystkim. Naprawde ładnie przyśpiesza a na pusto to prawie rakieta. 260kkm i silnik żyleta ok.gif blacha też rewelacja a 2003 rok skromny.gif