Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Subaru Impreza GT opinie

Featured Replies

Napisano

> naped z DCCD

OK, to calkiem fajne.

> pancerna skrzynia 6MT

I niby po co skoro to tylko wolnossace 3.0 i momentu tam nijak nie bedzie? Zeby sobie ze sprzegla postrzelac? W S4 tez mozna smile.gif

> krótki magiel z STI

Zalezy co dla kogo znaczy krotki...2.6 obrotu to ja mialem w Civicu i-CTDI smile.gif

> zawias B6

Nic super specjalnego, jest wiele zawieszen duzo lepszych. B6 to w sumie budzetowa konstrukcja.

> mało?

I niebity z konca produkcji potrafi kosztowac 100k...popieprzone co najmniej.

Poza tym czasem sa takie sytuacje gdzie patrzysz na te wszystkie czesci i myslisz sobie, ze zajebiscie ale potem tym jezdzisz i jakos nie dziala to tak do konca jak bys myslal. Dla mnie prowadzenie spec.B na suchym wcale tak nie zachwyca, popelnie nawet bluznierstwo stwierdzenia, ze Accord 2.4 na opcjonalnym zawiasie Showa i opcjonalnej gumie 235 jest spokojnie porownywalny. Oczywiscie na sliskim co innego ale Accord to tylko FWD za 60% ceny spec.B.

Napisano

> Ciut slabszy? No jesli 100PS to jest ciut to niech bedzie

Ale jest lżejszy. I ma lepiej rozłożoną masę. Więc niekoniecznie musi gorzej jeździć.

Napisano

> Ale jest lżejszy. I ma lepiej rozłożoną masę. Więc niekoniecznie musi gorzej jeździć.

Sam bym odpowiedzial ale Wojtek zrobil to juz dawno temu i duzo lepiej ode mnie smile.gif

O TUTAJ

Napisano

> Sam bym odpowiedzial ale Wojtek zrobil to juz dawno temu i duzo lepiej ode mnie

> O TUTAJ

Ale ja to wiem. Odniosłem się tylko do Twojej uwagi że jeśli coś ma 100 KM więcej to jeździ lepiej. A to niekoniecznie prawda.

Napisano

> Ale ja to wiem. Odniosłem się tylko do Twojej uwagi że jeśli coś ma 100 KM więcej to jeździ lepiej.

> A to niekoniecznie prawda.

Oczywiscie, ze niekoniecznie. Jednak sam przyznaj, ze to porownanie spec.B z S4 bylo troche nietrafione grinser006.gif

A zeby bylo smieszniej ja lubie spec.B jako auto...ma fajny, nienarzucajacy sie klimat i porzadny hardware pod spodem. Jednak jego cena zawsze byla zupelnie od czapy.

Napisano
  • Autor

Wszystko ładnie pieknie ale wydaje mi się, że jednak 20kzł to chyba trochę zbyt mało na zdrowego WRX-a, a na GTeka powinno już raczej starczyć. Rocznik nie ma dla mnie jakiegoś specjalnego znaczenia, jedyny minus starszych roczników to wnętrze a dokładnie deska rozdzielcza bo w tych sprzed 98r jest ona gorsza od dechy w lanosie i wygląda jak by ją zaprojektował ten sam gośc który jest odpowiedzialny za Ssangyounga.

gjees

To to jest chyba kryzys

Obecnym autem jeździ mi się bardzo dobrze ale jakoś korci mnie żeby kupić sobie jakieś AWD.

Na poczatku bylem zdecydowany, żeby przesiąść się na e46 330Xi ale ostatnio naszło mnie, żeby może spróbowac coś innego i jakoś tak zrodził się pomysł na imprezę GT

Napisano

> Oczywiscie, ze niekoniecznie. Jednak sam przyznaj, ze to porownanie spec.B z S4 bylo troche

> nietrafione

Nie wiem. Nie kierowałem ani jednym ani drugim żeby się wypowiadać. I sobie tylko tak teoretyzuje patrząc w tabelki smile.gif

A co do ceny - no są drogie. Ale S4 to cena przynajmniej x 2. A jak porównasz w tej samej cenie to o ile na suchym to rzeczywiście znajdzie sporo aut jeżdżących równie dobrze to na mokrym nie znajdziesz praktycznie nic. Do tego mała awaryjność.

Napisano

> To to jest chyba kryzys

> Obecnym autem jeździ mi się bardzo dobrze ale jakoś korci mnie żeby kupić sobie jakieś AWD.

Męczy Cię zlosnik.gif

Kup sobie. Życie jest za krótkie żeby się niepotrzebnie męczyć. Zwłaszcza jeśli nie musisz na to brać kredytu na 20 lat smile.gif

Napisano

> Wszystko ładnie pieknie ale wydaje mi się, że jednak 20kzł to chyba trochę zbyt mało na zdrowego

> WRX-a, a na GTeka powinno już raczej starczyć. Rocznik nie ma dla mnie jakiegoś specjalnego

> znaczenia, jedyny minus starszych roczników to wnętrze a dokładnie deska rozdzielcza bo w tych

> sprzed 98r jest ona gorsza od dechy w lanosie i wygląda jak by ją zaprojektował ten sam gośc

> który jest odpowiedzialny za Ssangyounga.

> gjees

GT MY99-00 za 20k... albo bedziesz miał szczęście albo przyszykuj dodatkowe kilka tysięcy na pakiet startowo-ratunkowy.

Znam niestety kilka osób, które zaraz po zakupie miały wydatki po 5-15tys. aby tylko doprowadzić auto do stanu używalności nie mówiąc o pełni sprawności technicznej.

Druciarstwo mści się podwójnie a źle serwisowane Subarki, klecone na gluty, zamienniki i trytytki, zbierane do kupy tylko aby sprzedać wymęczony egzemplarz to niestety codzienność.

Poczekaj i kup WRXa.

Gdybys jednak się uparł, to wiem gdzie stoi GT w jednych rękach od 7 czy 8 lat, wcześniej jeździłw CH.

Sprzęt zwany granatową wścieklizną zlosnik.gif