Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jaka firma

Featured Replies

Napisano

co polecicie, tzn. jaką firmę dotyczącą się amorków, planuję wcisnąć sprężyny 40stki albo cos idąc w 60/70 cfaniaczek.gif

Napisano

Jeśli "poprawiasz" seryjne zawieszenie(mam na myśli -40) to zwykłe olejowe amorki, możesz gazowe wsadzić ale będzie troszkę wyżej i z dłuższym czasem dopiero usiądzie.

Co do większej gleby to wiadomo że amorki skrócone i usztywnione. Ja mam Jamexy -55/40 i latam na FK.

Napisano

> Jeśli "poprawiasz" seryjne zawieszenie(mam na myśli -40) to zwykłe olejowe amorki, możesz gazowe

> wsadzić ale będzie troszkę wyżej i z dłuższym czasem dopiero usiądzie.

> Co do większej gleby to wiadomo że amorki skrócone i usztywnione. Ja mam Jamexy -55/40 i latam na

> FK.

MTS dobre pieniądze miła jazda na początek polecam.

Napisano
  • Autor

> MTS dobre pieniądze miła jazda na początek polecam.

własnie na mtsy się nastawiam cfaniaczek.gifwink.gif

Napisano

> co polecicie, tzn. jaką firmę dotyczącą się amorków, planuję wcisnąć sprężyny 40stki albo cos idąc

> w 60/70

mialem pzmy bylo mega twardo, czasami az to denerwowalo, ale moze sie podobac.

Teraz mam FK i jest calkiem spoko twardziej ale jest jeszcze komfort, da sie jezdzic.

Napisano

bierz pzmy, beton jak chorera ale da się je pokochać.

Napisano
  • Autor

> bierz pzmy, beton jak chorera ale da się je pokochać.

jak Ty mi już je Łukasz polecasz to będzie trzeba nad tym myśleć poważniej zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> bierz pzmy, beton jak chorera ale da się je pokochać.

Buda nie cierpi ?

czy komplet rozpórek załatwi sprawę wink.gif

Napisano

Nie bierz MTS. Pekla mi sprezyna z tylu i zrobilem baczka na zakrecie czacha.gif

ps jak cos to mam eibachy 40/40 na sprzedaz ktore kupilem po mts ale sprzedalem fure zlosnik.gif

Napisano

nie wiem czy cierpi, nie zauważałem. Jezdziłem z furiem na FK i jak boga noga nie wyobrazam sobie zmiany pzma na fk mimo dobrych opinii. Chodzi o to że pzm to beton nad betony i ja to bardzo lubie.

Napisano

Wszystko zależy co chcemy osiągnąć i czym się kierujemy. Jeśli do sportu to większość powie PZM, jak do normalnej jazdy to FK albo MTS. FK jest twardsze. Są również Ta Technix ale opinie słyszałem różne. Jeśli do jazdy na co dzień i fundusz niski to polecam MTS bo to chyba najtańsze, choć sam ich nie miałem i nic o nich nie mg powiedzieć.

Napisano

> Wszystko zależy co chcemy osiągnąć i czym się kierujemy. Jeśli do sportu to większość powie PZM,

> jak do normalnej jazdy to FK albo MTS. FK jest twardsze. Są również Ta Technix ale opinie

> słyszałem różne. Jeśli do jazdy na co dzień i fundusz niski to polecam MTS bo to chyba

> najtańsze, choć sam ich nie miałem i nic o nich nie mg powiedzieć.

A MTS i Ta-Technix to nie to samo ? jak miałem gewinde MTS`a to tam była tylko naklejka, a pod nią wytłoczone Ta-Technix hehe.gifhehe.gif

Napisano

> A MTS i Ta-Technix to nie to samo ? jak miałem gewinde MTS`a to tam była tylko naklejka, a pod nią

> wytłoczone Ta-Technix

Tego Steffan nawet nie wiedziałem, słyszałem coś kiedyś że jedni podkupują drugich czy coś ale nic więcej.

Napisano

Zalezy co kto lubi, 16v jest ciezka i z pzm dobrze dziala ale jest twardo zlosnik.gif

Napisano

osobiście mam amory PZM1 z przodu springi FK -60 jest twardo ale fajnie sie jeździ, zaś z tyłu mam sprimgi FK -50 i amory seria krosno

zapraszam na przejażdżkę jak poskładam auto

Napisano
  • Autor

> osobiście mam amory PZM1 z przodu springi FK -60 jest twardo ale fajnie sie jeździ, zaś z tyłu mam

> sprimgi FK -50 i amory seria krosno

> zapraszam na przejażdżkę jak poskładam auto

ok.gifzlosnik.gif