Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gniazdo anteny ułamane

Featured Replies

Napisano

Wjeżdając do dolnego poziomu "samochodowej windy" w garażu złamałem sobie gniazdo w ogrągłą nakrętką do której przykręcałem bat. Szukałem jakegoś kleju w dziale "Chemia motoryzacyjna: smary, kleje, szuwaksy i inne preparaty" i nic nie znalazłem co by skleiło i zarazem przewodziło. Czy ktoś się orientuje?? Co pomogłoby? Pozdro confused.gif

Napisano

> Wjeżdając do dolnego poziomu "samochodowej windy" w garażu złamałem sobie gniazdo w ogrągłą

> nakrętką do której przykręcałem bat.

Bez zdjęcia to rozumiem, że uszkodziłeś podstawę anteny. Zależy jakie to zniszczenie, aczkolwiek jeśli wymiana wchodzi w grę to koszty są różne w zależności od wyposażenia.

Napisano
  • Autor

> Bez zdjęcia to rozumiem, że uszkodziłeś podstawę anteny. Zależy jakie to zniszczenie, aczkolwiek

> jeśli wymiana wchodzi w grę to koszty są różne w zależności od wyposażenia.

Tel. Navi, radio i zdjęcia. w załączniku. Pozdro.

Napisano

> Tel. Navi, radio i zdjęcia. w załączniku. Pozdro.

Link nie działa.

PZDR VEN

Napisano
  • Autor

> Link nie działa.

Puszczam jeszcze raz załącznik. Czy pasuje inna antenka od innego Opla?? płetwa ? Pytałem w ASO w Gansku czy pasuje jakiś "rekin" od innego modelu Pan. odp. nikt Panu tego nie powie bo na pewno nie robił. Zmniejszyłem plik do 139.994 Bytes i nie idzie mniej się nie da w Picassa. Czy ktoś wie czy pasuje od innego Opla podstawa gdzie się wkręca bata. Pozdro

Napisano

> Puszczam jeszcze raz załącznik.

Nadal link nie działa.

Napisano

> Puszczam jeszcze raz załącznik. Czy pasuje inna antenka od innego Opla?? płetwa ? Pozdro.

spróbuj pojedynczo zdjecia wkleić

Napisano
  • Autor

Pytałem w ASO w Gansku czy pasuje jakiś "rekin" od innego modelu Pan. odp. nikt Panu tego nie powie bo na pewno nie robił. Zmniejszyłem plik do 139.994 Bytes i nie idzie mniej się nie da w Picassa. Czy ktoś wie czy pasuje od innego Opla podstawa gdzie się wkręca bata. Jutro podzwonię po szrotach ile kosztuje "płetwa" i spróbuje przerobić do mojego. Pozdro.

Napisano
  • Autor

> Podaj VIN. Vin WOLOAHL3592131221 Orig. Opel - 6784754 (GM - 13241308) Dachantenne im Style Haiflosse für GPS und Mobiles Telefon (GPS-GPRS etc.) Czy ta by pasowała??? w załączniku wtyczka

Technische Daten:

- Opel Teilenummer: 6784754

- GM Teilenummer: 13241308

- Größe: 10,5 x 6,6 x 5,8 cm (L x H x B) (ohne Befestigungsvorrichtung)

- Antennenart: GPS + Telefon

- Neupreis laut Opel: 112,46 Euro inkl. MwSt. (Stand: 18.11.12

post-69269-14352518565981_thumb.jpg

Napisano

> Vin WOLOAHL3592131221

Takie same podstawy były w Antarze, Corsie C i D oraz Vectrze C.

Jeśli będzie widać kod ID na podstawie anteny to ma być HA.

Nr części 13171963, nr kat. 67 84 717

Napisano
  • Autor

W service koszt 340€ bez monażu. montaż 114€ może ktoś wie gdzie mógłbym używaną otrzymać. Pozdro.

Napisano

> W service koszt 340€ bez monażu. montaż 114€ może ktoś wie gdzie mógłbym

> używaną otrzymać. Pozdro.

Taką masz? Link do allegro

Napisano
  • Autor

> Taką masz? Link do allegro Super!!! cool.gif wielkie dzięki nie pomyślałem aby szukać na alle ... Dziś najtaniej w ATU znalazłem za 182€ Po twoim poście z linkiem momentalnie kupiłem ją Na razie tel, navi, radio trochę słabo ale działa, Specjalnie kupiłem krótki bat ale niestety sztywny 10cm bo nie mieli innego w Conrad sklep elektroniczy w niemcowni wkręciłem i wjechałem na platformę windy duplex z pewnością, że mam zapas 2cm niestety ale mój sąsiad nie podniósł windy do samego końca i przez to moja platforma była o 3cm niżej , wyłamałem gniazdo zachaczając o platformę sąsiada który parkuje nademną. Dzięki serdeczne za pomoc wszystkim forumowiczom. Pozdro.