Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mam prosbę do modów tego kacika

Featured Replies

Napisano

zeby kazdy uzyszkodnika zakładajacy nowy temat z porada odnosnie instalacji lpg

wpisywał

jakie auto model, silnik, rok - niektórzy w informacjach o aucie wpisuja np niebieskie lub szybkie

rodzaj imnstalacji lpg 1, 2 , 3 ,4

oraz jej składniki np komputer, reduktor , wtryskiwacze

Napisano

A ja mam jeszcze prośbę aby wpisujący choć trochę zwracał uwagę na to co i jak pisze.

Cytat

>>>>

zeby kazdy uzyszkodnika zakładajacy nowy temat z porada odnosnie instalacji lpg <<<<

Napisano

Nie wiem, czy widziałeś, ale istnieje podwieszony wątek na ten temat. Ja się staram grzecznie zwracać uwagę, zeby delikwent okreslił się, o czym mamy rozprawiać, jeśli tego nie zrobił. Zauważ, że na tym kąciku jest niezbyt wielu stałych bywalców i sporo ludzi z doskoku, który piszą coś przeważnie, gdy dotyka ich jakiś problem. Gdyby każdemu, kto nie opisał sprzętu, zamykać wątek i sypać ostrzeżenie, to niebawem zostałoby tu tych kilku, co najczęściej samemu radza sobie z problemami. Nie byłoby za bardzo o czym gadać. Takie moje zdanie.

Ponadto, skoro modów jest dwóch, to po co było zakładać osobny temat? Jest coś takiego, jak priv. Przynajmniej w pierwszej kolejności.

Napisano
  • Autor

> Nie wiem, czy widziałeś, ale istnieje podwieszony wątek na ten temat. Ja się staram grzecznie

> zwracać uwagę, zeby delikwent okreslił się, o czym mamy rozprawiać, jeśli tego nie zrobił.

> Zauważ, że na tym kąciku jest niezbyt wielu stałych bywalców i sporo ludzi z doskoku, który

> piszą coś przeważnie, gdy dotyka ich jakiś problem. Gdyby każdemu, kto nie opisał sprzętu,

> zamykać wątek i sypać ostrzeżenie, to niebawem zostałoby tu tych kilku, co najczęściej samemu

> radza sobie z problemami. Nie byłoby za bardzo o czym gadać. Takie moje zdanie.

> Ponadto, skoro modów jest dwóch, to po co było zakładać osobny temat? Jest coś takiego, jak priv.

> Przynajmniej w pierwszej kolejności.

nie dało by sie zrobic jakiej wiadomosci przy zakladaniu tematu- nie "zanim napiszesz nowy temat"

tylko cos takiego:

przychodzi koles z problemem lpg- nie czyt przyklejonych watków tylko zakłada od raxu nowy temat.

Jak kilkia "nowy temat" to wyskakuje wiadomosc ze ma podac to i to i dopiero moze pisac...

Taka automatyczna [rzypominajka

Napisano

> nie dało by sie zrobic jakiej wiadomosci przy zakladaniu tematu- nie "zanim napiszesz nowy temat"

> tylko cos takiego:

> przychodzi koles z problemem lpg- nie czyt przyklejonych watków tylko zakłada od raxu nowy temat.

> Jak kilkia "nowy temat" to wyskakuje wiadomosc ze ma podac to i to i dopiero moze pisac...

> Taka automatyczna [rzypominajka

Z poziomu moda czegoś takiego nie da się zrobić. To wymagałoby raczej konkretniejszych zmian w forum. Ze swojej strony mógłbym kasować tematy, sypać ostrzeżenia, potem bany, ale, jak już wspominałem, nie jest to za dobra opcja.

Napisano

> Z poziomu moda czegoś takiego nie da się zrobić. To wymagałoby raczej konkretniejszych zmian w

> forum. Ze swojej strony mógłbym kasować tematy, sypać ostrzeżenia, potem bany, ale, jak już

> wspominałem, nie jest to za dobra opcja.

Amen smile.gif