Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Internet za granicą :)

Featured Replies

Napisano

Tak sobie siedze w domku i myślę jak wrócę do pracy, że będzie mi brakowało internetu w trasie smile.gif Macie jakieś sprawdzone sposoby na internet, oczywiście pomijając jakieś WI-FI na stacjach... Chodzi mi o jakiś internet mobilny, który najlepiej żeby działał w kilku państwach Europy a najlepiej całej bez jakiś dodatkowych opłat smile.gif Pozdrawiam

Napisano

Jeżeli chodzi o włochy to kupujesz tam starter i za 9 eur miesiecznie otrzymujesz po wybraniu opcji na swoim koncie połączenia do polski za 10 centów i internet masz bez limitu.

Sieć to Wind.

http://www.wind.it/it/privati/

Napisano

Przerabiałem ten temat .

Niestety do kazdego Państwa inna karta / w innym przypadku koszty rosną dramatycznie .

Napisano
  • Autor

> Przerabiałem ten temat .

> Niestety do kazdego Państwa inna karta / w innym przypadku koszty rosną dramatycznie .

To może pamiętasz nazwy operoatów na poszczególne kraje, u których wychodzi to najlepiej cenowo zlosnik.gif

Napisano

Niemcy internet online chyba karta z aldika lub z tego typu sklepu 9 eur miesiecznie.

Napisano

> Niemcy internet online chyba karta z aldika lub z tego typu sklepu 9 eur miesiecznie.

Ja mam z Aldika. Starter z modemem chyba 35eur a potem doładowanie za 10. Doba kosztuje 2 eur (ja tak brałem bo korzystałem rzadko - w weekendy).

Napisano

W aldiku zawsze kupuje doładowanie za 15E, w tych pieniądzach mam 5GB na miesiąc wink.gif

Napisano

Austria - T-mobile 3Gb za 9,90ełro

Jak się skończy, to se kup nową kartę...

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> Jeżeli chodzi o włochy to kupujesz tam starter i za 9 eur miesiecznie otrzymujesz po wybraniu opcji

> na swoim koncie połączenia do polski za 10 centów i internet masz bez limitu.

> Sieć to Wind.

> http://www.wind.it/it/privati/

O taki coś by mnie interesowało. Powiedz mi tylko tylko gdzie to mogę dorwać na Włochach...