Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przełącznik WR, a WRM?

Featured Replies

Napisano

mam ja sobie w swoim lanosie bebechy z BRC w postaci reduktora i elektryki Lecho. Ostatnio wyjsrał się przełącznik WR- Żonie klawisz przeskoczył- bo przełączam sobie z noPB na LPG sam. Gaziarz założył nowy WR /stag/ ale jest lekka lipa, bo auto po odpaleniu np. po nocy samo podbija obroty w okolice 2 tyś. obrotów i następuje przełączenie, w poprzednim przełączniku następowało to w ok. 2.5 tyś. Byłem na regulacji ale bez efektu. Po II wizyie cierpliwośc się skońćzyła i oddał kasiurę.

Mi osobiście to nie przeszkadzało ale czasem żona bierze moje grzmota i dla niej jest to problem.

Lecho ma w sprzedaży zwykły WR i ten WRM. Z opisu wynika, że WRM przełącza lpg na opadających obrotach - co mi odpowiada wink.gif

I moje pytanko czy oba przełączniki mają takie same podłączenie, bo nie ukrywam, że mi się nie chce wiązki przeciągać /jeżeli są różnice/ w przypadku WRM.

Napisano

> mam ja sobie w swoim lanosie bebechy z BRC w postaci reduktora i elektryki Lecho. Ostatnio wyjsrał

> się przełącznik WR- Żonie klawisz przeskoczył- bo przełączam sobie z noPB na LPG sam. Gaziarz

> założył nowy WR /stag/ ale jest lekka lipa, bo auto po odpaleniu np. po nocy samo podbija

> obroty w okolice 2 tyś. obrotów i następuje przełączenie, w poprzednim przełączniku

> następowało to w ok. 2.5 tyś. Byłem na regulacji ale bez efektu. Po II wizyie cierpliwośc się

> skońćzyła i oddał kasiurę.

> Mi osobiście to nie przeszkadzało ale czasem żona bierze moje grzmota i dla niej jest to problem.

> Lecho ma w sprzedaży zwykły WR i ten WRM. Z opisu wynika, że WRM przełącza lpg na opadających

> obrotach - co mi odpowiada

> I moje pytanko czy oba przełączniki mają takie same podłączenie, bo nie ukrywam, że mi się nie chce

> wiązki przeciągać /jeżeli są różnice/ w przypadku WRM.

Z opisu działania WRM wynika, że ma 2 dodatkowe przewody do emulatora, więc może być niekompatybilne. Zadzwoń do Lecho to się dowiesz.