lukibrava Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Witam ponownie, właśnie stwierdziłem, że obecne moje klamki są zniszczone i brzydko wyglądają, na allegro znalazłem klamki tylko nie wiem czy jest sens kupować takie zwykłe , czy ktoś ostatnio może wymieniał ? znalazłem na allegro taką aukcję: http://allegro.pl/klamka-klamki-4-szt-kpl-fiat-brava-bravo-marea-i3033919976.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patre Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 > Witam ponownie, > właśnie stwierdziłem, że obecne moje klamki są zniszczone i brzydko wyglądają, na allegro znalazłem > klamki tylko nie wiem czy jest sens kupować takie zwykłe , czy ktoś ostatnio może wymieniał ? > znalazłem na allegro taką aukcję: > http://allegro.pl/klamka-klamki-4-szt-kpl-fiat-brava-bravo-marea-i3033919976.html Ja wymieniłem na zwykłe i po 5 latach nie widać jeszcze śladów zużycia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wald0 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 > Ja wymieniłem na zwykłe i po 5 latach nie widać jeszcze śladów zużycia. Ja też, na takie tanie, od tego użytkownika allegro. Pasowały i wyglądały na solidne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukibrava Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 > Ja wymieniłem na zwykłe i po 5 latach nie widać jeszcze śladów zużycia. Na tej aukcji nie są za drogie no i ponoć z lepszego tworzywa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patre Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 > Na tej aukcji nie są za drogie no i ponoć z lepszego tworzywa. 15 lat mają Ci służyć? Cena niższa jakość lepsza? Yhym... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarecki88 Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Klamka jak klamka. W mojej byłej padlinie (kupionej jako 10 letnia, teraz już 16 letnia) 3 klamki wyglądają jak fabryczne. Jedną wymieniłem bo kiedyś została mi w rękach. Czy ktoś je wcześniej wymieniał to nie wiem. Jak się zabierasz za wymianę 4 sztuk na raz to się zdziwisz ile łacińskich słów znasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subArek Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 kupiłem ze 3 lata temu ...... i wożę komplet w bagażniku ... jak sobie pomyślę ile %$#@ kosztowała mnie kiedyś wcześniej wymiana jednej to dopóki nie odpadną nie wymieniam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wald0 Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 > Jak się zabierasz za wymianę 4 sztuk na raz to się zdziwisz ile łacińskich słów znasz. Co prawda wymieniałem tylko dwie (prawa strona) ale poszło gładko, szybko i nie wiem o czym piszecie. Łacinę to przy wymianie nagrzewnicy sobie przypomniałem, o, tam to tak! Wolałbym 15 klamek zmienić niż 1 nagrzewnicę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts