Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Maglownica Ford Ka

Featured Replies

Napisano

Witam. Proszę o pomoc, a mianowicie mam wyciek na maglownicy i chciałbym się dowiedzieć czy ktokolwiek z Forumowiczów sam naprawiał, uszczelniał. Czy są jakieś zestawy naprawcze?. Ford jest z 1997r. poj. 1299cm3 ze wspomaganiem. Za jakąkolwiek podpowiedź z góry dziękuje.

Napisano

Ja ci tylko podpowiem zrób za wszasu puki mały wyciek. Bo wujek jedził tak 2 lata ze była rozklekotana i cała zabawa 2000 tyś

Napisano

> Witam. Proszę o pomoc, a mianowicie mam wyciek na maglownicy i chciałbym się dowiedzieć czy

> ktokolwiek z Forumowiczów sam naprawiał, uszczelniał. Czy są jakieś zestawy naprawcze?. Ford

> jest z 1997r. poj. 1299cm3 ze wspomaganiem. Za jakąkolwiek podpowiedź z góry dziękuje.

próbowałem sam uszczelniać w escorcie, założenie uszczelniacza nie było jednak takie proste zlosnik.gif kupowałem tutaj

jeżeli masz niewielki wyciek to możesz spróbować wlać uszczelniacz prestone czy jakoś tak- u mnie w essim w dwóch miejscach pomogło.

Napisano

> Witam. Proszę o pomoc, a mianowicie mam wyciek na maglownicy i

Standard w KAczce.

> ktokolwiek z Forumowiczów sam naprawiał, uszczelniał. Czy są jakieś zestawy naprawcze?. Ford

> jest z 1997r. poj. 1299cm3 ze wspomaganiem. Za jakąkolwiek podpowiedź z góry dziękuje.

Oddawałem do regeneracji, koszt koło 600 zł o ile dobrze pamiętam (nie pamiętam czy z robocizną , czy sama regeneracja).

Napisano
  • Autor

Niestety wyciek jest zbyt duży. Więc kupie zestaw naprzwczy i sam sprubuje zrobić.

Napisano
  • Autor

Regeneracji koszt 400 -500 zł więc sam to spróbuje zrobić

Napisano

> Regeneracji koszt 400 -500 zł więc sam to sprubuje zrobić

Zrób zrób, ja tak jeździłem z pokapujacą maglownicą aż któregoś dnia jak pooooszło to ledwo dojechałem do mechanika sick.gif