Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czas na zmiany Chevrolet Lacetti sprzedany .

Featured Replies

Napisano

Po prawie czterech latach sprzedałem laćka bylo.gif ,lecz muszę przyznać że będę dobrze to auto wspominał.Po wielu poszukiwaniach miałem dwóch faworytów Chevrolet Cruze HB i Hyundai Elantra V.

Wybór padł na Elantrę ze względu na super skrzynię 6 biegową,prosty silnik ,bardzo dobre spalanie i super cenę jak na takie auto.

Czekałem na 1,4 T i skrzynię 6biegową w HB ,brałem tez kombi w takiej konfiguracji pod uwagę.Niestety cena zaporowa.Mówię o nowym samochodzie.

Elantra fajne auto ,ale układ kierowniczy wymaga przyzwyczajenia,wspomaganie zbyt mocne co mnie denerwuje i ruszać tym autem też trzeba się nauczyć.Spalanie rewelacyjne ,to największy plus tego auta, gaz wydaje się zbędny .Zobaczymy za jakiś czas czy dokonałem dobrego wyboru.

Na kąciku zostaję wink.gif bo za jakiś czas muszę kupić coś żonie ,Aveo albo Sparka;)

Tu mam kilka fotek nowego auta:

http://www.autocentrum.pl/?FF=883&car_id=1999803236

Napisano

Logowac sie kazesz, zeby zdjecia Twego auta zobaczyc, a moze to wogole pogladowe zdjecia maja byc?

Napisano
  • Autor

> Logowac sie kazesz, zeby zdjecia Twego auta zobaczyc, a moze to wogole pogladowe zdjecia maja byc?

Chyba mnie źle zrozumiałeś,nie musisz się logować i oglądać tych zdjęć ,twoja sprawa. Rzuciłem tylko tematem,chciałem się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie o tym aucie i podzielić się moim.Pozdrawiam.

Napisano

> Chyba mnie źle zrozumiałeś,nie musisz się logować i oglądać tych zdjęć ,twoja sprawa. Rzuciłem

> tylko tematem,chciałem się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie o tym aucie i podzielić się

> moim.Pozdrawiam.

Ty mnie tez.

Chetnie rzucilbym okiem, ale bez logowania.

Napisano

> Chyba mnie źle zrozumiałeś,nie musisz się logować i oglądać tych zdjęć ,twoja sprawa. Rzuciłem

> tylko tematem,chciałem się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie o tym aucie i podzielić się

> moim.Pozdrawiam.

Ale jeśli chciałbym obejrzeć zdjęcia Twojego samochodu, to muszę się logować.

Albo ułatwiaj dostęp do zdjęć, albo nie proś o nasze zdanie

Napisano
  • Autor

> Ale jeśli chciałbym obejrzeć zdjęcia Twojego samochodu, to muszę się logować.

> Albo ułatwiaj dostęp do zdjęć, albo nie proś o nasze zdanie

Sorry,nie wiedziałem że trzeba się logować na AC żeby zobaczyć zdjęcia.

dsc00003epo.jpg

dsc00019hd.jpg

dsc00020uy.jpg

dsc00024gv.jpg

Napisano
  • Autor

> Ty mnie tez.

> Chetnie rzucilbym okiem, ale bez logowania.

Sorry,nie wiedziałem że trzeba się logować na AC żeby zobaczyć zdjęcia.

Napisano

fajne pagórki ok.gif

ps.

środkowy tunel styl GM, niebieskie podświetlenie w środkowym tunelu blue frown.gif, opony jak "balony"

poza tym fajnie prezentuje się ok.gif

Napisano
  • Autor

> fajny! ile dałeś, jakie gratisy. ile pali?

Tyle co za Cruza w podstawie z silnikiem 1,6.Gratisów zero.Spalanie trasa- 110km/h 5,1,miasto-6-7l.Auto ma w tej chwili 400km więc wiećej nic nie mogę powiedzieć.

Napisano
  • Autor

> fajne pagórki

> ps.

> środkowy tunel styl GM, niebieskie podświetlenie w środkowym tunelu blue , opony jak "balony"

> poza tym fajnie prezentuje się

Stalówki zostają dla zimówek vredestein snowtrac 3,a na lato szukam 16tek.Blue też mi nie pasował ,ale coś za coś,fajnie można go przyciemnić,nie wypala oczu.

Napisano
  • Autor

Plusem jest też możliwość zamontowania takiej nawigacji,stosunkowo niska cena,łatwy montaż (samodzielny,nie powoduje utraty gwarancji na auto tylko na radio.),mapy Igo czy AM śmigają;)

http://moto.pl/MotoPL/51,99256,10003976.html?i=2

Napisano

> Stalówki zostają dla zimówek vredestein snowtrac 3,a na lato szukam 16tek.Blue też mi nie pasował

> ,ale coś za coś,fajnie można go przyciemnić,nie wypala oczu.

16, albo 17 bardzo by się przydały. Autko z wyglądu bardzo nowoczesne, ale koła trochę odstają..

Napisano
  • Autor

> 16, albo 17 bardzo by się przydały. Autko z wyglądu bardzo nowoczesne, ale koła trochę odstają..

Koła niebawem,ale raczej 16",wystarczą,choć 17" bardzo kuszą. niewiem.gif

Napisano

Ladne auto , tylko to co pisali już poprzednicy .. kola smile.gif i będzie naprawde swietnie się prezentowac