Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy ktoś ma radio Kenwood ?

Featured Replies

Napisano

Witam

Czy jest tu ktoś , kto ma w miarę nowe radio Kenwood ? Chodzi mi o fotki "kluczy" potrzebnych do wyjęcia takowego radia .

Napisano
  • Autor

Widziałeś , że jest tego kilka rodzajów. Mam kupować metodą prób i błędów ... mad.gif

Napisano

> Widziałeś , że jest tego kilka rodzajów. Mam kupować metodą prób i błędów ...

W przeciwieństwie do ciebie widziałem że jest tego kilka rodzajów i to że pisze przy nich do jakiego rocznika pasują. Jak dla mnie to możesz kupić je wszystkie

Napisano
  • Autor

> W KDC4051 są takie:

Dzięki za konstruktywną pomoc , bo wcześniej jakiś burak tylko sobie posty nabijał a nic mądrego nie napisał sciana.gif.

Napisano

> Dzięki za konstruktywną pomoc , bo wcześniej jakiś burak tylko sobie posty nabijał a nic mądrego

> nie napisał .

Nie ma problemu wink.gif

Możesz też instrukcji do konkretnego modelu poszukać i po obrazku powinieneś się domyślić jaki potrzebujesz.

Przykład:

ed5c7e8d21d5.jpg

Napisano
  • Autor

Według oferty z Allegro mam klucze z rocznika 98-02 hehe.gif , dlatego pytałem o w miarę nowe radio .

Napisano

> Dzięki za konstruktywną pomoc , bo wcześniej jakiś burak tylko sobie posty nabijał a nic mądrego nie napisał .

Buraka to sobie w domu poszukaj, albo spójrz w lustro jeśli takowe posiadasz. Ty za to potrafisz mądrze napisać że masz w miarę nowe radio. Jak jesteś taki tępy to napisz model posiadanego radia, ewentualnie jak sprawia ci to problem to wklej fotkę albo poproś kogoś o pomoc.

Napisano

> Witam

> Czy jest tu ktoś , kto ma w miarę nowe radio Kenwood ? Chodzi mi o fotki "kluczy" potrzebnych do

> wyjęcia takowego radia .

zostaw auto gdzieś na jakimś osiedlu albo zadupiu to za friko Ci wyjmą clown.gif

Napisano

> Witam

> Czy jest tu ktoś , kto ma w miarę nowe radio Kenwood ? Chodzi mi o fotki "kluczy" potrzebnych do

Nie prościej poszukać według modelu radia? Takie "w miarę młode" to dość marne określenie.

Napisano

> Witam

W moim, w miarę nowym radiu Kenwood nie było kluczy tylko śrubka z tyłu.

Napisano

> Buraka to sobie w domu poszukaj, albo spójrz w lustro jeśli takowe posiadasz. Ty za to potrafisz

> mądrze napisać że masz w miarę nowe radio. Jak jesteś taki tępy to napisz model posiadanego

> radia, ewentualnie jak sprawia ci to problem to wklej fotkę albo poproś kogoś o pomoc.

ej, hamuj troche bajere smirk.gif

Napisano

> ej, hamuj troche bajere

popatrz kto zaczął te bajere

Napisano

> ej, hamuj troche bajere

Zważ proszę na świeżaka bez dorobku pisanego grinser006.gif, który bez uzasadnienia obraża Kolegę. ok.gif

IMO niezbyt trafione strofowanie...

• 3 tygodnie później...