Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z lewa strona nawiewu

Featured Replies

Napisano

Cus sie spsulo. Lewa strona nawiewu (klima auto) dmucha cieplym niezaleznie co jest ustawione. Czasami przy ruszaniu slychac klapke jak opada lub sie podnosi i wtedy zaczyna wiac zimne powietrze.

Jakies pomysly? silniczek czy ciegienko poszlo sie pasc? Trzeba bedzie cala deske rozdzielcza sciagac?

Napisano

Na wszystkie pytania tak.

Napisano
  • Autor

> Na wszystkie pytania tak.

To silniczek czy cięgienko? wink.gif

Napisano

> To silniczek czy cięgienko?

Dźwignia siłownika się odkleiła, urwała. Miałem to samo, trzeba demontować deskę.

Napisano
  • Autor

> Dźwignia siłownika się odkleiła, urwała. Miałem to samo, trzeba demontować deskę.

słit .. ciekawe ile ASO za to zaśpiewa

Napisano

> słit .. ciekawe ile ASO za to zaśpiewa

niewiem.gifMiałem to robione na gwarancji... dwa razy.

Napisano

> słit .. ciekawe ile ASO za to zaśpiewa

ASO P-ń ok. 1000zł

Napisano

> ASO P-ń ok. 1000zł

Aha czyli cena typu "spitalaj Pan nie robimy tego" Ciekawe ile wg ichniego systemu przewidziane jest roboczo godzin na to?

Napisano
  • Autor

> ASO P-ń ok. 1000zł

padłem na cyce facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> padłem na cyce

Zadzwoń do swojego bo ceny różnią się w obrębie samego miasta. Jednak spodziewaj się okolic takiej kwoty - taką usłyszałem na przeglądzie przedzakupowym swojego.

W ogóle padaka z tymi klimami. Ja swojej nie uruchamiam w ogóle w trybie full auto,aby za dużo nie ruszała tymi klapkami i mieszała strefami licząc na bezawaryjną dalszą pracę (robiłem już sam nawiew na szybę).

Napisano

> Zadzwoń do swojego bo ceny różnią się w obrębie samego miasta. Jednak spodziewaj się okolic takiej

> kwoty - taką usłyszałem na przeglądzie przedzakupowym swojego.

> W ogóle padaka z tymi klimami. Ja swojej nie uruchamiam w ogóle w trybie full auto,aby za dużo nie

> ruszała tymi klapkami i mieszała strefami licząc na bezawaryjną dalszą pracę (robiłem już sam

> nawiew na szybę).

Właśnie w Full Auto najwięcej kręci siłownikami... Najgorsze jest jak na 6 czy 7 kreskach prędkości próbuje obracać siłowniki. Wtedy padają te łączenia... Naprawiałem to w kilku autach, więc bez aso się obejdzie.

Siłowniki są do kitu od czasów Stilo, Fiat nic nie zmienił przez 10 lat. W Alfach Romeo jest to pięknie rozwiązane. Siłowniki mają zupełnie inną budowę, inny odlew i tam nie ma co padać.

Napisano

> W ogóle padaka z tymi klimami. Ja swojej nie uruchamiam w ogóle w trybie full auto,aby za dużo nie

> ruszała tymi klapkami i mieszała strefami licząc na bezawaryjną dalszą pracę (robiłem już sam

> nawiew na szybę).

Jak coś jest nieużywane to się od razu spartoli...

Napisano

> Jak coś jest nieużywane to się od razu spartoli...

W tym przypadku akurat mam odwrotne zdanie.