Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Srednica turbina 140km

Featured Replies

Napisano

czy ktoś zna może srednice krocca turbiny od strony polaczenia turbina - IC ? na szybko pomierzyłem zdezelowane kolanko które kiedyś wymieniałem i wyszly mi jakies głupoty - 45/47mm.

cos mi się nie wydaje by to było wlasciwe ....

srednica standardowego orurowania to chyba 57, wiec ten mój pomiar jakos mi się nie wpasowuje w ogolna koncepcję ...

Napisano

Zdaje mi sie ze na turbinie srednica zawnetrzna to 52mm ale glowy nie dam, nie pamietam juz jakiej srednicy silikony kupowalem

Napisano

> czy ktoś zna może srednice krocca turbiny od strony polaczenia turbina - IC ?

Mam gdzieś stare to zerknę , swoją drogą używka którą zakupiłem nie okazała się wiele lepsza , chyba trzeba będzie wzorem Hipo zamontować coś solidniejszego i dać szersze opaski .

Napisano
  • Autor

No wlasnie Panowie chce jutro zakupić nowe silikonowe i potrzebuje ta informacje coby na nowych zlozyc. Moj pomiar nie byl wykonany suwmiarka stad moze to byc 52 smile.gif

moze uda sie w razie czego nadmiar opaska sciagnac ...

Napisano

Dzwoń do mrowczana fmic.pl niech Ci dobierze grinser006.gif powiedz ,że ode mnie namiar to się ucieszy rotfl.gif

Napisano
  • Autor

> Dzwoń do mrowczana fmic.pl niech Ci dobierze powiedz ,że ode mnie namiar to się ucieszy

wlasnie od nich chce wziąć. A skąd średnicę na kroccu wezmie ? Na pamięć zna wszystkie garretta turbiny ? Ja nigdzie nie mogę znaleźć zwymiarowanej passed_out.gif

Napisano

> wlasnie od nich chce wziąć. A skąd średnicę na kroccu wezmie ? Na pamięć zna wszystkie garretta

> turbiny ? Ja nigdzie nie mogę znaleźć zwymiarowanej

Dzwoń , powiedz ,że ode mnie masz namiar i męcz mrowczana . On "lubi" takie męczenie wpysk.gif

Napisano

> Moj pomiar nie byl wykonany suwmiarka stad moze to byc 52

Mój też nie , ale wyszło mi od strony IC jakieś 52/53mm - zaś od strony turbo koło 47/48mm .

Patrząc dokładnie na kolanko wygląda jakby te 5mm różnicy na średnicy nie było przypadkowe hmm.gif