Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

VB x16xel jaki aku

Featured Replies

Napisano

Witam dzisiaj dopadla mnie nie mila niespodzianka szlak trafil mi baterie rewelacyjna stara fabryczna Oplowska w ktorej odpadl mi biegun :/ musze nabyc cos innego w niewygurowanej cenie nie koniecznie w stacjonarnym sklepie wink.gif aktualnie pozyczylem na czas zakupu inny

wczesniejszy 55Ah ktory radzil sobie bez zadnego ale w kazdej sytuacji i nie wiem czy szukac jakiegos o wiekszej pojemnosci warto sie o to pokusic czy to jest bezsens

szukam czegos do 200 max najlepiej, o marce Autocraft z allegro ktos cos slyszal ewentualnie moze polecic cos innego

z gory dzieki za pomoc

Napisano

ja mam u siebie Centra Plus 54Ah - polecam bardzo.

od włożenia do autka 2 lata temu nic się nie dzieje - oczko cały czas zielone

silnik 1.6 8V

Napisano

> Witam dzisiaj dopadla mnie nie mila niespodzianka szlak trafil mi baterie rewelacyjna stara

> fabryczna Oplowska w ktorej odpadl mi biegun :/ musze nabyc cos innego w niewygurowanej cenie

> nie koniecznie w stacjonarnym sklepie aktualnie pozyczylem na czas zakupu inny

> wczesniejszy 55Ah ktory radzil sobie bez zadnego ale w kazdej sytuacji i nie wiem czy szukac

> jakiegos o wiekszej pojemnosci warto sie o to pokusic czy to jest bezsens

> szukam czegos do 200 max najlepiej, o marce Autocraft z allegro ktos cos slyszal ewentualnie moze

> polecic cos innego

> z gory dzieki za pomoc

kupuj 55ah, ja mam taki u siebie, mam zamontowane LPG, klimę, elektryka i podgrzewanie luster, podświetlanie drzwi po otwarciu, alarm, centralny i do tego nagłośnienie...chodzi wszystko i bez żadnych problemów odpala nawet w największe mrozy a stoi pod domem, jazda w większości po krótkich odcinkach ok.gif imo nie ma sensu szukać większego ok.gif

Napisano

Kiedyś bardzo chwalili Autocrafta na AK, dlatego też taki kupiłem. Jak na razie spokój

Napisano

> Witam dzisiaj dopadla mnie nie mila niespodzianka szlak trafil mi baterie rewelacyjna stara

> fabryczna Oplowska w ktorej odpadl mi biegun :/ musze nabyc cos innego w niewygurowanej cenie

> nie koniecznie w stacjonarnym sklepie aktualnie pozyczylem na czas zakupu inny

> wczesniejszy 55Ah ktory radzil sobie bez zadnego ale w kazdej sytuacji i nie wiem czy szukac

> jakiegos o wiekszej pojemnosci warto sie o to pokusic czy to jest bezsens

> szukam czegos do 200 max najlepiej, o marce Autocraft z allegro ktos cos slyszal ewentualnie moze

> polecic cos innego

> z gory dzieki za pomoc

Przedział 50-60ah ,chińczyki raczej bym sobie odpuścił ok.gif

Napisano
  • Autor

dzieki wszystkim za porady!

w aucie wyladowal Banner 62Ah ktory w Dieslu ojca kiepsko sie sprawowal w benzyniaku puki co dziala jak nalezy i kreci jak szalony poczekamy do zimy wrazie draki zakupie standard Autocrafta wink.gif