Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki samochód 6-7 miejscowy?

Featured Replies

Napisano

> Dzieki tez wezme pod uwagę...

Grand Voyager jest całkiem fajnym rozwiązaniem. Mój znajomy jeździł nim jako osobówką ale używam go także jako małego dostawczaka i trzeba przyznać że sporo w nim upychał. Do tego bardzo fajnie wygodnie się w nim siedzi bo ma dosyć komfortowe fotele.

Napisano
  • Autor

> Grand Voyager jest całkiem fajnym rozwiązaniem.

A jak koszty napraw/serwisu? normalne czy wysokie? Ma jakies głupie rozwiazania typu koniecznośc zmian tarcz przy kazdych klockach?

Napisano

> Grand Voyager jest całkiem fajnym rozwiązaniem. Mój znajomy jeździł nim jako osobówką ale używam go

> także jako małego dostawczaka i trzeba przyznać że sporo w nim upychał. Do tego bardzo fajnie

> wygodnie się w nim siedzi bo ma dosyć komfortowe fotele.

Mi się od czasu do czasu zdarza takowy wynająć jak muszę przetransportować większą ilość ludzi - uważam że jest bardzo fajny.

Napisano
  • Autor

> Mi się od czasu do czasu zdarza takowy wynająć jak muszę przetransportować większą ilość ludzi -

> uważam że jest bardzo fajny.

użytkowo pewnie tak z tym że mnie tez interesuje trwalość/awaryjnośc /koszty serwisu...

Napisano

> użytkowo pewnie tak z tym że mnie tez interesuje trwalość/awaryjnośc /koszty serwisu...

poszukaj zakupu kontrolowanego z rodziną 7 osobową. Mocno chwalili voyagera za niskie koszty

Napisano

> A jak koszty napraw/serwisu? normalne czy wysokie? Ma jakies głupie rozwiazania typu koniecznośc

> zmian tarcz przy kazdych klockach?

wszystko normalne - nie ma wydumek (silnik benzyny niby chętne do gazowania) diesel włoski VM

ogólnie na Europę były montowane w Austrii - Graz

czasami tańsze części w ASO niż podróby.

Ogólnie ASO drogawe ale można negocjować - Łódź

są maniacy naprawiający te amerykany - jest fan klub Voyagerów - rejestracja (była 10 zł) - mamy tu gdzieś kolegę