Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rajd Niemiec

Featured Replies

Napisano

> To,że RK jeździ w rajdach jest dla mnie świetną informacją

Zaniepokoił mnie jego tekst, że ma nadzieję, że nie będzie jeździł w rajdach.

IMHO - wolałbym go w Hyundaiu, który wchodzi w WRC, niż w Citroenie, który z WRC wychodzi. Przykład VW pokazuje, że można w debiutanckim sezonie wiele osiągnąć.

Owszem, jest argument, że mieli poligon doświadczalny w postaci Fabii S2000, ale jednak Polo WRC to nowa konstrukcja.

Napisano

> Zaniepokoił mnie jego tekst, że ma nadzieję, że nie będzie jeździł w rajdach.

A mnie ucieszył, bo oznacza on, że Robert widzi szansę na powrót do F1

Napisano

> A mnie ucieszył, bo oznacza on, że Robert widzi szansę na powrót do F1

Właśnie - mistrzostw świata w zmienianiu opon. W rajdach coś się dzieje, w F1 jeżdżą w kółko i w 9 przypadkach na 10 wygrywa najlepszy bolid. Najlepszy kierowca w najsłabszym bolidzie miałby problem z pokonaniem szympansa w najlepszym bolidzie.

Napisano

> Właśnie - mistrzostw świata w zmienianiu opon. W rajdach coś się dzieje, w F1 jeżdżą w kółko i w 9

> przypadkach na 10 wygrywa najlepszy bolid. Najlepszy kierowca w najsłabszym bolidzie miałby

> problem z pokonaniem szympansa w najlepszym bolidzie.

ok.gifclaps.gifwaytogo.gifold.gif święte słowa cool.gif

Napisano

> Właśnie - mistrzostw świata w zmienianiu opon. W rajdach coś się dzieje, w F1 jeżdżą w kółko i w 9

> przypadkach na 10 wygrywa najlepszy bolid. Najlepszy kierowca w najsłabszym bolidzie miałby

Szympans, mając sponsora z odpowiedniej grubości portfelem, jest w stanie dostać się najwyżej do bolidu średniej klasy. Ci, którzy konstruują najlepsze bolidy, nie potrzebują paydriverów, więc szympansa z kasą oleją biglaugh.gif

Napisano

> Ci, którzy konstruują najlepsze bolidy, nie potrzebują paydriverów, więc szympansa z kasą oleją

Chyba, że szympans kupi ich z całą stajnią ... Wtedy będą do niego mówić "panie prezesie".

Napisano

+1

najlepszy wyscig to ten w ktorym opony strzealy,szkoda ze tak malo

Napisano

> A mnie ucieszył, bo oznacza on, że Robert widzi szansę na powrót do F1

Czyżby coś było na rzeczy ? Powrót Kubicy do wyścigów będzie dużą szkodą dla rajdów.

Napisano

> Chyba, że szympans kupi ich z całą stajnią ... Wtedy będą do niego mówić "panie prezesie".

Powtarzam: to jest możliwe z zespołami słabymi i średnimi, dlatego np. mamy szansę w przyszłym roku zobaczyć w bolidzie Saubera niespełna osiemnastoletniego Sierotkę (nawiasem mówiąc, szkoda chłopaka, który ma talent, ale przydałby mu się rok-dwa "przetarcia" w niższych seriach).

Konstruktorzy mistrzowskich bolidów - Ferrari, RBR, Mercedes czy McLaren - nie są na sprzedaż dla szympansów.