Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

skoki temp.

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich fachowców . potrzebuje pomocy mam Brave 12 80 sx 99r od 2 dni mam dziwne skoki temperaturki. skacze do max postoji a za chwilke opadnie do 3\4 wskaznika .co mam robic od czego zaczac szukac ewentulnej przyczyny tego czegos frown.gif

Napisano

Podobnie jak koledzy wyżej.Termostat , zapowietrzony układ.Nad termostatem to bym sie nawet nie zastanawiał i go nie sprawdzał tylko od razu wymienił.W ASO w Gdańsku dałem za niego 58 zł z VAT + robocizna 28 zł z Vat smile.gif.Pozdrawiam

Napisano

Nie straszcie człowieka - popatrz sobie jak wygląda połączenie elektryczne kabla z czujnikiem temperatury w silniku .

Pozdrawiam.

Ps.Gdyby to był termostat padnięty uskar[ż]ałby się na skoki ogrzewania.

Napisano
  • Autor

najprawdopodobniej jest to ,to co mówicie czyli "zapowietrzony uklad" bo mialem niski stan plynu blush.gif w zbiorniczku. oczywiscie uzupelnilem ale po fakcie crazy.gifi wstepnie odpowietrzylem czy moglo cis sie stac z termostatem czy nic mu nie powinno byc . teraz wentylator wlancza sie normalnie tak jak powinien czyli okolo 95stopni a temp na wskazniku czasem jeszcze oslabiony.gifskacze oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

aha wszczesniej tez wlanczal sie normalnie wentyl. czyli silnika nie przegzalem . i dzie znajde ten czyjnik temp. confused.gif zeby sprawdzic kabelek. a przy okazji jak wyciagnc to cholerne radio metoda domowa zlosnik.gif bo chce zmienic na pionka a niesce wytarmosic brutalnie tamtego

Napisano

Jak to muwią gospodarze-Uzupełnij profil.

Czujnik temperatury znajdziesz na bloku silnika lub na chłodnicy{taki z jednym kablem}.

Odpowietrzyć musisz układ i to dla pewności nie raz!

Wszystko to znajdziesz w "śmietniku" i używając opcji "szukaj".

Pozdrawiam.

Napisano

> kabelek. a przy okazji jak wyciagnc to cholerne radio metoda

> domowa bo chce zmienic na pionka a niesce wytarmosic

> brutalnie tamtego

Ach, niekończąca się story czyli jak wyjąć radio

No coż, chyba pozostaje jedynie ASO sick.gifpalacz.gifyikes.gif

• 1 miesiąc później...
Napisano
  • Autor

układ odpo.... smile.gif termostat 100% sprawny smile.gif a skoki dalej były icon_rolleyes.gif pomogło nieodlączne narzedzie naprwacze .... czyli cios z góry w zegar hhihi i wszystko działa jak należy teraz jest oki apropo od strony pasażera na tą plastykową nakładke wlazł mi kamyczek zamykając drzwi pekło mi to " osłona progu od środeczka " ile takie coś kosztyje wie może ktoś?? pozdrawiam

Napisano

> Ach, niekończąca się story czyli jak wyjąć radio

> No coż, chyba pozostaje jedynie ASO

Przecież na śmietniku jest wszystko opisane jak wyciągnąć radyjko nie uszkadzając tapicerki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.