Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

clio sport ph1

Featured Replies

Napisano

czy da się w PL kupić takie auto w przyzwoitym stanie?

czy raczej szwajcaria/francja?

tak, tak znam wady grinser006.gif

Napisano

ciezko Ci bedzie kupic, lepiej szukac czegos taniego do podrobienia anizeli pseudo igly za spora kwote....

Napisano

> czy da się w PL kupić takie auto w przyzwoitym stanie?

> czy raczej szwajcaria/francja?

> tak, tak znam wady

Auto dość drogie w eksploatacji, ztcw. Dlatego w Polsce niemal wszystkie są dobite. A te, których brak w zbiorze "niemal wszystkie", są dość drogie.

Przewrotnie zaproponuję, skoro chcesz auto dość stare - a może zbliżone rocznikowo 306 Gti-6? 2.0 167KM robi niezłą robotę, a buda choć większa od Clio, to jednak jakoś znacząco cięższa nie jest.

Napisano
  • Autor

brałem pod uwagę jeszcze 106 rallye. ale padło chyba na clio. 306 jakoś nie brałem pod uwagę. clio jednak wg. mnie ładniejsze zlosnik.gif choć pewnie taki sam problem z podażą. będę szukał z ostatnich lat produkcji, ew ph2.

kosztami eksploatacji raczej się nie przejmuję, bo do pracy mam 3 km zlosnik.gif i czasem polatam sobie po lesie, dlatego wolałbym kupić drożej ale w lepszym stanie niż kupić ulepa i doprowadzać do używalności.

Napisano

Znajomy nie dalej jak przedwczoraj wiózł jedno na lawecie. Podobno za 3700zl gościu kupił w stanie bdb, podobno jakaś pierdoła uszkodzona a sprzedający myślał że silnik uszkodzony i dlatego tak tanio. Tak więc da się wyrwać wink.gif

Napisano

kupil to chlopak z Klubu Clio i raczej az tak pozytywnie sie nie wypowiadal, fakt, za te pieniadze i jeszcze z gazem to sam pewnie bym zanabyl do jazdy wink.gif

Napisano

musze Cie zmartwic, jesli chodzi o osiagi to taka 306'ka to padaka w porownaniu z Clio... zlosnik.gif