Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dzieciak na 2oo

Featured Replies

Napisano

Kumplowi się urodził dzieciak jakiś czas temu. Teraz szykuje się wieczór kawalerski pub2.gif

No i pomyślałem że fajnie by było mu kupić w prezencie coś co nie pozwoli mu sprzedać moto palacz.gif

Na przykład kask dla dzieciaka.

Dobry pomysł? Jeśli tak to jaki. Budżet powiedzmy kilka stówek (a może się uda w tym z jakąś kurtką wyrobić? niewiem.gif )

Podrzućcie jakieś konkretne pomysły bo na jednośladach to ja się znam jak na grzebieniach (kto mnie widział ten wie o co chodzi). ok.gif

Napisano

> Kumplowi się urodził dzieciak jakiś czas temu. Teraz szykuje się wieczór kawalerski

> No i pomyślałem że fajnie by było mu kupić w prezencie coś co nie pozwoli mu sprzedać moto

> Na przykład kask dla dzieciaka.

> Dobry pomysł? Jeśli tak to jaki. Budżet powiedzmy kilka stówek (a może się uda w tym z jakąś kurtką

> wyrobić? )

> Podrzućcie jakieś konkretne pomysły bo na jednośladach to ja się znam jak na grzebieniach (kto

> mnie widział ten wie o co chodzi).

motocykl (i inne zabawki) sprzedaje sie nie ze wzgledu na posiadanie dzieciaka a ze wzgledu na wysokie koszta posiadania obu... a ze dzieciaka trudniej pchnac na allegro niz motocykl, no to juz wiesz dlaczego ludzie sprzedaja motocykl po urodzeniu dziecka.

Kup mu lepiej bujaczek dla mlodego, albo cos przydatnego w domu, jak mulher.gif bedzie bardziej wypoczeta to wieksze szanse ze pusci go na motocykl niz jak bedzie niewyspana i nie w sosie smile.gif

takie cos na przyklad a co do kasku to gwarantuje ci ze mloda mamusia wywali go wlacznie z tatusiem, motocyklem i ekipa darczyncow za drzwi wink.gif

Napisano
  • Autor

> motocykl (i inne zabawki) sprzedaje sie nie ze wzgledu na posiadanie dzieciaka a ze wzgledu na

> wysokie koszta posiadania obu... a ze dzieciaka trudniej pchnac na allegro niz motocykl, no to

> juz wiesz dlaczego ludzie sprzedaja motocykl po urodzeniu dziecka.

Jeśli sprzeda to nie ze względu na brak kasy.

Chcę go zdopingować żeby nie sprzedał bo każdy facet musi mieć coś swojego.

> Kup mu lepiej bujaczek dla mlodego, albo cos przydatnego w domu, jak bedzie bardziej wypoczeta to

> wieksze szanse ze pusci go na motocykl niz jak bedzie niewyspana i nie w sosie

> takie cos na przyklad a co do kasku to gwarantuje ci ze mloda mamusia wywali go wlacznie z

> tatusiem, motocyklem i ekipa darczyncow za drzwi

eee... takie coś już mają.

Poza tym mamusia mnie lubi i nie wywali za drzwi. 001.gif

Napisano

> Jeśli sprzeda to nie ze względu na brak kasy.

> Chcę go zdopingować żeby nie sprzedał bo każdy facet musi mieć coś swojego.

ja swojego kupilem jak moj maly mial 2latka wink.gif - a do tego mulher.gif zrobila kat. A smile.gif wiec jak sam nie bedzie chcial to nie sprzeda wink.gif

> eee... takie coś już mają.

to zapytaj czego nie maja wink.gif

> Poza tym mamusia mnie lubi i nie wywali za drzwi.

ta jasne, moich funfli tez lubi, a wszyscy na kopach wylecielismy jak obudzilismy juniora jednego wieczoru siedzac sobie 'spokojnie' na tarasie wink.gif

Napisano

> Kumplowi się urodził dzieciak jakiś czas temu. Teraz szykuje się wieczór kawalerski

> No i pomyślałem że fajnie by było mu kupić w prezencie coś co nie pozwoli mu sprzedać moto

> Na przykład kask dla dzieciaka.

> Dobry pomysł? Jeśli tak to jaki. Budżet powiedzmy kilka stówek (a może się uda w tym z jakąś kurtką

> wyrobić? )

> Podrzućcie jakieś konkretne pomysły bo na jednośladach to ja się znam jak na grzebieniach (kto

> mnie widział ten wie o co chodzi).

Kupowanie kasku, który będzie używany dopiero za 5-6 lat, IMO nie ma najmniejszego sensu. Kask musi być dopasowany do głowy - wiem coś o tym, bo poszukuję kasku dla mojego 9 latka - wcale nie jest łatwo.

Napisano

> Jeśli sprzeda to nie ze względu na brak kasy.

> Chcę go zdopingować żeby nie sprzedał bo każdy facet musi mieć coś swojego.

> eee... takie coś już mają.

> Poza tym mamusia mnie lubi i nie wywali za drzwi.

kup małemu pocket bike ok.gifzlosnik.gif