Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup nowego aveo - jakie rabaty/zniżki/dodatki ?

Featured Replies

Napisano

Witam.

Pytanie jak w temacie.

Konkretnie chodzi o negocjacje zakupu w salonie T300 LS+ z rocznika 2012.

Jakie upusty/zniżki można otrzymać, jakie dodatki itp...

Może ktoś ostatnio kupował lub ma wieści o wynikach negocjacji ???

Napisano

> Witam.

> Pytanie jak w temacie.

> Konkretnie chodzi o negocjacje zakupu w salonie T300 LS+ z rocznika 2012.

> Jakie upusty/zniżki można otrzymać, jakie dodatki itp...

> Może ktoś ostatnio kupował lub ma wieści o wynikach negocjacji ???

Podalem ci namiary na priv do kumpla, moze bedzie warto te pare kilometrów zrobic po odbior.

Napisano
  • Autor

> Podalem ci namiary na priv do kumpla, moze bedzie warto te pare kilometrów zrobic po odbior.

Dzięki. Skontaktuję się.

Nawet jeśli nie przebije mojej dotychczasowej oferty, to chociaż będę miał okazję do porównań.

Nie dodałem, że interesuje mnie zostawienie mojego aveo w rozliczeniu...no chyba, że ktoś z kącika reflektuje wink.gif

Napisano

Witam, ja kupowałem w marcu rocznik 2012 T300 sedan LS+ (klima+metalik) za 40500, niby upust 5000 zł.

Napisano
  • Autor

> Witam, ja kupowałem w marcu rocznik 2012 T300 sedan LS+ (klima+metalik) za 40500, niby upust 5000

> zł.

Niby się zgadza. W oficjalnym cenniku jest cena bazowa 41990 i od tego zaczyna się rozmowa. Do tego jest +2000 za klimę +1600 za metalik (czyli w sumie 45590) i od tego -4500 za rocznik oraz rabaty (akurat fartownie mi się złożyło bo dostałem lojalnościowy bo mam już chevroleta, branżowy dla grup zawodowych, dla opiekuna i coś extra "od firmy"). Reasumując mam ofertę za 36800 i gwarancję odkupu mojego auta w rozliczeniu. Cenę odkupu mają mi podać jutro, ale ma być rzędu wartości rynkowej minus 15%.

Wygląda zatem na to, że niewiele ugrałeś "extra", albo ja dostałem dobrą ofertę.

Bardzo zależy mi na wiedzy, co wytargowali inni.

Napisano

....Wygląda zatem na to, że niewiele ugrałeś "extra", albo ja dostałem dobrą ofertę.

jest różnica między marcem a wrześniem, prawda?...

Napisano

Cenę masz super tylko uważaj z odkupem bo tutaj mogą cię nieźle zaskoczyć, kiedyś próbowałem sprzedać przez dealera. Cenę jaką zaprponowali "śmiech na sali". Było to seicento (stan idealny, mały przebieg, bezwypadkowy), cena rynkowa 12500-13000, cena dealera 8000-8500.

Sprzedałem sam za 12400.

Napisano
  • Autor

> Cenę masz super tylko uważaj z odkupem bo tutaj mogą cię nieźle zaskoczyć, kiedyś próbowałem

> sprzedać przez dealera. Cenę jaką zaprponowali "śmiech na sali". Było to seicento (stan

> idealny, mały przebieg, bezwypadkowy), cena rynkowa 12500-13000, cena dealera 8000-8500.

> Sprzedałem sam za 12400.

Dzięki. To ważna informacja.

Napisano

> Dzięki. To ważna informacja.

Przy zakupie Cruze-a poprzednie auto - Kia Ceed kombi - wstępnie wycenili na 23-24 kpln.

Poszło bez problemu za 30 kpln.

Także z wyceną w salonie trzeba uważać.

Napisano

> Może ktoś ostatnio kupował lub ma wieści o wynikach negocjacji ???

Priv. Nawet nie za daleko będzie ok.gif

Napisano
  • Autor

> Priv. Nawet nie za daleko będzie

Dzięki.

Szef nie poprawił oferty swojego człowieka i zorientował się (podziwiam), że dzwoni gość, który był u nich w sobotę 893goodvibes.gif

Ale oczywiście warto sprawdzać wszystkie "tropy".

Napisano
  • Autor

NO I STAŁO SIĘ !!!

W środę odbiór smile.gif

Napisano

> NO I STAŁO SIĘ !!!

> W środę odbiór

brawo

W lutym kupilem T300 z 2012 r. w wersji LT - diesla z silnikiem 1.3 95KM. Po rabatach wyszlo 39.000 zl.

Napisano
  • Autor

> brawo

> W lutym kupilem T300 z 2012 r. w wersji LT - diesla z silnikiem 1.3 95KM. Po rabatach wyszlo 39.000

> zl.

Jak na diesla to chyba bardzo tanio wyrwałeś, choć w tej chwili nie widzę w cenniku modelu LT z silnikiem 95 KM - są tylko LTZ.

Ja właśnie "upolowałem" 1,2 LT+ z 2013 z BARDZO dobrym rabatem.

Wziąłem, choć kolor nie jest z moich marzeń.

Pytanko - masz sedana ?

Jeśli tak, to czy mógłbyś mi zmierzyć wysokość wolnej przestrzeni pomiędzy dnem wytłoczki na koło w bagażniku a podłogą bagażnika ?

Chcę tam zmieścić butlę LPG i dojazdówkę i się zastanawiam, czy jest to możliwe.

Napisano

> Jak na diesla to chyba bardzo tanio wyrwałeś, choć w tej chwili nie widzę w cenniku modelu LT z

> silnikiem 95 KM - są tylko LTZ.

> Ja właśnie "upolowałem" 1,2 LT+ z 2013 z BARDZO dobrym rabatem.

> Wziąłem, choć kolor nie jest z moich marzeń.

> Pytanko - masz sedana ?

> Jeśli tak, to czy mógłbyś mi zmierzyć wysokość wolnej przestrzeni pomiędzy dnem wytłoczki na koło w

> bagażniku a podłogą bagażnika ?

> Chcę tam zmieścić butlę LPG i dojazdówkę i się zastanawiam, czy jest to możliwe.

hatchbak