Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wałki do 1.4 16v

Featured Replies

Napisano

Dajcie jakieś namiary, kto, jak, za ile i czemu tak drogo grinser006.gif

Tak, jest za wolno zlosnik.gif

Napisano

zarzuć walki od 1.2 16v będzie lepiej górą, chyba że jesteś przy $ to do świątka smile.gif

Napisano
  • Autor

> zarzuć walki od 1.2 16v będzie lepiej górą, chyba że jesteś przy $ to do świątka

Ale seryjne od 1.2 16 czy jakieś wydumki?

Napisano

> Ale seryjne od 1.2 16 czy jakieś wydumki?

seria, 1.2 16v ma najostrzejsze wałki, za 300zł można już kupić spokojnie, tyle właśnie dałem ostatnio smile.gif

Napisano
  • Autor

> seria, 1.2 16v ma najostrzejsze wałki, za 300zł można już kupić spokojnie, tyle właśnie dałem

> ostatnio

Dzięki zlosnik.gif pasują p&p?

Kto Ci stroi? Szary?

Napisano

> Dzięki pasują p&p?

> Kto Ci stroi? Szary?

właśnie u mnie nie pasowały bo kółko jest inne niż w 1.4, ale jak kupisz całą głowiczke, ewentualnie razem z kółkiem to pasują p&p, jakby nie to kółko w aso 70zł, akurat musiałem kupić.

strojenie zawieszone póki co smile.gif

Napisano

> właśnie u mnie nie pasowały bo kółko jest inne niż w 1.4, ale jak kupisz całą głowiczke,

> ewentualnie razem z kółkiem to pasują p&p, jakby nie to kółko w aso 70zł, akurat musiałem

> kupić.

> strojenie zawieszone póki co

Zapomniałeś dodać, że to było ostatnie kółko w Polsce. A u makaronów też nie ma i nie wiadomo czy da radę zamówić. Czas oczekiwania jest nieznany.

Strojenie jest obowiązkowe.

Napisano

Lepo zapomniał powiedzieć że jeździ na hybrydzie i chyba strojenie proste nie będzie cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> Zapomniałeś dodać, że to było ostatnie kółko w Polsce. A u makaronów też nie ma i nie wiadomo czy

> da radę zamówić. Czas oczekiwania jest nieznany.

> Strojenie jest obowiązkowe.

Kółko można zrobić - wczoraj o tym gadałem z jednym typem ok.gif

Napisano
  • Autor

> Lepo zapomniał powiedzieć że jeździ na hybrydzie i chyba strojenie proste nie będzie

Zapomniał nie zapomniał - na uj roztrząsać grinser006.gif

Napisano

> Zapomniał nie zapomniał - na uj roztrząsać

Mam dwa komplety wałków z 1.2 jak by ktoś chciał. O którym kółku piszecie?? A co do wałków to w Rewarze w Krakowie za szlifowanie dwóch wałków zapłaciłem z tego co pamiętam 420zł brutto i sprawują się całkiem dobrze. Są to wałki, które jedna firma sprzedawała jako kopię świątka za nieco większą kasę jakiś czas temu.

Napisano

A podobno, ktoś cos mówił ze do 16v, a powodu hydraulicznego luzu zaworów, nie mozna stosować na ostrych wałków, Kto zna ten temat i o co chodzi ? jakie max wałki mozna wsadzić ?

Napisano

Lepo nie może przeżyć, że w Radomiu buduje się szybsze cento od jego. Dlatego szuka wałeczków grinser006.gif Mam rację?

Steffan, na DET3 Szary wystoi jak trzeba grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Lepo nie może przeżyć, że w Radomiu buduje się szybsze cento od jego. Dlatego szuka wałeczków Mam

> rację?

> Steffan, na DET3 Szary wystoi jak trzeba

Hehe, narazie to chyba nie mam się czego bać, ale jak coś, to się pomodzi bolida hehe.gifzlosnik.gif