Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czym skleić materac ?

Featured Replies

Napisano

Witam

Czym skleić materace. Mam dwie dziurawe sztuki, jeden jakiś chiński i drugi trochę lepszy chiński z decathlonu zlosnik.gif. Mam jakiś niby dobry klej do materiałów elastycznych i jakieś łatki tylko z czego zrobić, żeby rano się nie obudzić na podłodze grinser006.gif

Napisano

> Witam

> Czym skleić materace. Mam dwie dziurawe sztuki, jeden jakiś chiński i drugi trochę lepszy chiński z

> decathlonu . Mam jakiś niby dobry klej do materiałów elastycznych i jakieś łatki tylko z

> czego zrobić, żeby rano się nie obudzić na podłodze

U mnie do takiego przedpotopowego z grubej gumy wulkanizowanej z materialem sprawdzaly sie dobrze latki do opon rowerowych.

Napisano
  • Autor

> Na allegro sprzedają łatki do takich materacy.

> LINKA DO ŁATEK

dzięki, widziałem ale potrzebuje to skleić na piątek, nie będę brał kuriera do łatek ze 2 pln grinser006.gif

Napisano

słuchaj, ja miałem taką sytuację, że wyciągam materac z szafy, pompuję i nic, a ostatnim razem był dobry.

Po dłuższym czasie pompowania znalazłem dziurkę na boku i zrobiłem jak McGaiwer - miałem wtedy pod ręką tylko SuperGlue, a jako łatkę to przykleiłem kawałek kartonika z opakowania tegoż kleju.

To było 3 lata temu, trzyma do dziś a materac to INTEX, jeśli ma to jakieś znaczenie

Napisano
  • Autor

> słuchaj, ja miałem taką sytuację, że wyciągam materac z szafy, pompuję i nic, a ostatnim razem był

> dobry.

> Po dłuższym czasie pompowania znalazłem dziurkę na boku i zrobiłem jak McGaiwer - miałem wtedy pod

> ręką tylko SuperGlue, a jako łatkę to przykleiłem kawałek kartonika z opakowania tegoż kleju.

> To było 3 lata temu, trzyma do dziś a materac to INTEX, jeśli ma to jakieś znaczenie

No dobra, ja tak po partacku nie zrobię grinser006.gif zamiast kartonika profesjonalnie poszukam jakąś grubszą reklamówkę i z niej wytnę łatkę zlosnik.gif, na to klej i będzie ok. Dzięki.