Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dorobienie kluczyka

Featured Replies

Napisano

Witam. Chciałbym dorobić kluczyk do motocykla bo jest tylko jeden, ale u mnie na wiosce nikt nie ma surówki żeby dobrać do tego co mam. Może ktoś mógłby coś podpowiedzieć gdzie szukać? Motocykl to KTM LC4 620. Z góry przepraszam za zdjęcia, które robiłem manetką gazu grinser006.gif. Jak trzeba będzie dokładniejsze zdjęcia to się zrobi zlosnik.gif

287296274-20130725676-1.jpg

287296274-20130725680-1.jpg

post-75832-14352522231814_thumb.jpg

Napisano

> Witam. Chciałbym dorobić kluczyk do motocykla bo jest tylko jeden, ale u mnie na wiosce nikt nie ma

> surówki żeby dobrać do tego co mam. Może ktoś mógłby coś podpowiedzieć gdzie szukać? Motocykl

> to KTM LC4 620. Z góry przepraszam za zdjęcia, które robiłem manetką gazu . Jak trzeba będzie

> dokładniejsze zdjęcia to się zrobi

wydaje mi sie, ze powinien pasowac Silica model ZD9, ZD9P (od Motoguzzi/Cagiva) (ew ZD11, ZD11P) , ale po tak niedokladnym zdjeciu bez zadnych wymiarow nie jestem w stanie tego stwierdzic.

Napisano
  • Autor

> wydaje mi sie, ze powinien pasowac Silica model 522 (od Motoguzzi/Cagiva), ale po tak niedokladnym

> zdjeciu bez zadnych wymiarow nie jestem w stanie tego stwierdzic.

Faktycznie zdjęcia fatalne, ale jak tylko będę w domu zrobię lepsze wyrobem "aparatopodobnym" i mniej więcej go obmierzę.

Napisano

> Witam. Chciałbym dorobić kluczyk do motocykla bo jest tylko jeden, ale u mnie na wiosce nikt nie ma

> surówki żeby dobrać do tego co mam. Może ktoś mógłby coś podpowiedzieć gdzie szukać? Motocykl

> to KTM LC4 620. Z góry przepraszam za zdjęcia, które robiłem manetką gazu . Jak trzeba będzie

> dokładniejsze zdjęcia to się zrobi

Nie wiem jak do KTM, ale do mojego Kawasaki kupiłem alarm motocyklowy z kluczykiem scyzorykiem z surowym grotem. Grot naciął mi dorabiacz kluczy.

Kupowałem u tego sprzedawcy:

klik

Popatrz na groty z tej aukcji - może coś podpasujesz niewiem.gif

Napisano

> Faktycznie zdjęcia fatalne, ale jak tylko będę w domu zrobię lepsze wyrobem "aparatopodobnym" i

> mniej więcej go obmierzę.

edytowalem. nie tyle zdjecia ile wymiary....

Napisano

> surówki żeby dobrać do tego co mam. Może ktoś mógłby coś podpowiedzieć gdzie szukać?

Cóż, w dobie powszechnego internetu zaczął bym od wysłania zapytania do delira Nic to nie kosztuje, a może coś wyjaśnić. Obiecująco wyglądają Kraków i W-wa.

Napisano

Bo masz bez immo smile.gif . Ja dostałem przy zakupie jeden kluczyk z pastylką i jeden surowy. Za dorobienie immo u mnie krzyczą 250zl w punkcie dorobienia kluczy, a w serwisie Kawy ponad 300 blush.gif

Napisano

> Bo masz bez immo . Ja dostałem przy zakupie jeden kluczyk z pastylką i jeden surowy. Za

> dorobienie immo u mnie krzyczą 250zl w punkcie dorobienia kluczy, a w serwisie Kawy ponad 300

No zgadza się, immo nie mam, bo sprzęt staruszek wink.gif