Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

motocykl dla kobiety

Featured Replies

Napisano

> Raczej 1/6 sezonu

Jak by nie liczyć - wystarczy, żeby Was tu wszystkich SKUTERKOWCÓW objechać zlosnik.gif

I to z lewą w górze zlosnik.gif

> Chopaki, no przeca nie zabroniem Wam pomarzyc

Marzenie - no na tą chwilę jedyne o czym marzę, to żeby zamienić tą skromną 600 na jakiegoś litra ok.gif

Miał być Duke ale chyba jednak jest zbyt wolny no.gifno.gifno.gif

Napisano

> Jak by nie liczyć - wystarczy, żeby Was tu wszystkich SKUTERKOWCÓW objechać

> I to z lewą w górze

> Marzenie - no na tą chwilę jedyne o czym marzę, to żeby zamienić tą skromną 600 na jakiegoś litra

> Miał być Duke ale chyba jednak jest zbyt wolny

ja juz nie wiem czy Wy zartujecie, czy serio Wam mało mocy w tych eRkach icon_rolleyes.gif

Napisano

Mi nie brakuje, jak już pisałem, jest to optymalna moc przy moich warunkach fizycznych bo motocykl nie próbuje mnie zrzucić z siodła, tylko po prostu przyspiesza na granicy wznoszenia przedniego koła.

Z GSXRem 750, czy z litrami byłaby niestety walka przy pełnym odwinięciu manetki, więc jeszcze pobawię się na 0,6.

Napisano

> ja juz nie wiem czy Wy zartujecie, czy serio Wam mało mocy w tych eRkach

Tak serio?

Na miasto i na zakręty jest OK.

Na niemiecką autostradę, albo przy zabawie w jazdę na jednym kole - mogłoby być trochę więcej mocy (tak, żeby Vmax przekraczał 300, a przednie koło mogłoby się jeszcze łatwiej unosić wink.gif)

Napisano

Jak pogoda pozwoli w ten week to podjade zobaczyć jak jedziesz na jednym smile.gif

Napisano

Jak trafisz jakiegoś Amg na autobahnie to i litr nie pomoże, no chyba,że uturbiony wink.gif

Napisano

Jeżdżę często niemieckimi autobanami i jakos szczerze nie widzę maniaków prędkości pomimo tego ze można. Myślę ze eR 6 styknie, a jak będziesz mieć pecha to tak jak RSSS pisze---> litr może braknąć 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Jak pogoda pozwoli w ten week to podjade zobaczyć jak jedziesz na jednym

Lipa z tą pogodą frown.gif

Jak się obudziłem rano to miałem nadzieję, że coś jeszcze będzie można polatać - to oczywiście nie - musiało sie rozpadać sick.gif

Kupiłem sobie trochę gratów i idę za chwilę sprzątać garaż i... stawiam mopla już na stojaki frown.gif

Napisano

> Jak trafisz jakiegoś Amg na autobahnie to i litr nie pomoże, no chyba,że uturbiony

A ja nie muszę być szybszy od AMG - nawet wiem, że nie będę zlosnik.gif

Ale w R6 brakuje mi głupich 16 km/h do 300 oslabiony.gif Czuję przez to straszny niedosyt zlosnik.gif

A że szybszy zawsze się znajdzie - wiem zlosnik.gif

Niedawno (oczywiście na niemieckiej autostradzie) - jechałem tak koło 230 i... BWM 740 bez najmniejszych oporów mnie wyprzedziło zlosnik.gif

Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że było to na łuku, gdzie ja... no trochę musiałem się spiąć i gibnąć skulony na tym skuterku, a on... lajtowo, jedna ręka na kierownicy, druga na kolanie pasażerki oink.gifoink.gifoink.gif - pełen spokój zlosnik.gif Pewnie nawet szum powietrza mu radyjka nie zagłuszał hehe.gif

Napisano

Wczoraj w związku pogodą walnąłem rundkę w garażu podziemnym w celu rozruszania sprzętu... wink.gif

Ale jutro ma ponoć być sucho.

Napisano

> Wczoraj w związku pogodą walnąłem rundkę w garażu podziemnymw celu rozruszania sprzętu...

No ja niestety wczoraj za późno z roboty wyszedłem i jak już wróciłem do domu to nie miałem ochoty się bawić blush.gif

> Ale jutro ma ponoć być sucho.

Eee - marudny jestem jak baba w czasie okresu - to zwiastuje deszcz hehe.gif

Napisano

To może mi się uda nakręcić wyczyny Psikusnego i pokazasz szerszemu audytorium zlosnik.gif

Napisano

> To może mi się uda nakręcić wyczyny Psikusnego i pokazasz szerszemu audytorium

Ale nie współpracujesz z KaCzym? zlosnik.gif

Poczekajmy może aż się przełamię do prób wejścia na przednie koło biglaugh.gif Wtedy to będzie wesoło biglaugh.gif

Napisano

> Ale nie współpracujesz z KaCzym?

> Poczekajmy może aż się przełamię do prób wejścia na przednie koło Wtedy to będzie wesoło

mYslalem po Twoich wpisach ze juz streetfighter z Ciebie zlosnik.gif

Kaczy dostanie na maila z adresem właściwej jednostki policji zlosnik.gif

Napisano

> mYslalem po Twoich wpisach ze juz streetfighter z Ciebie

E ja to tam mały pikuś przecież jestem zlosnik.gif

Przednie koło - w przyszłym sezonie zlosnik.gif

> Kaczy dostanie na maila z adresem właściwej jednostki policji

panic.gif Muszę "zaplajstrować" tablicę spy.gif

Napisano

> Ale w R6 brakuje mi głupich 16 km/h do 300 Czuję przez to straszny niedosyt

Z ktorego roku masz ta R6 ?

Naprawde chcesz nas przekonac, ze R6 jest szybsza od R1 ? biglaugh.gif

R1 rocznikowo w porownaniu z Twoja R6 rozwija prawdziwe 270 km/h Twoja R6 rozwija 284 km/h biglaugh.gif

Z regola co roku zapraszam do Niemiec na posmiganie po malych gorkach, nawierzchnia generalnie dobra, winkle piekne, w przyszlym roku ( o ile mnie tu na amen nie zbanuja przysle Tobie i RSSSSS'owi zaproszenia na PW

Zobaczymy, czy skorzystacie, i zobaczymy jak to bedzie z tym objezdzaniem z lewa w gorze biglaugh.gif

A tu masz namiastke co robi sie z takimi zawodnikami ktorzy startuje na torze biglaugh.gif

Sorry za kiepska jakosc filmu

wink.gif

Napisano

To Twój filmik? Kreciles telefonem w ręku? zlosnik.gif

Ps. Landówy macie piękne do śmigania, tylko cóż z tego jak kary za prędkość czy nie zachowanie odległości w wysokich nominałach grinser006.gif

Napisano

> To Twój filmik? Kreciles telefonem w ręku?

Nie, Kamera JVC Tyle, ze przerabialem ja aby mozna bylo uzywac mocowania GoPro. Nie mialem dobranych podkladek, przez co drgania jak wyzej, obecnie wyeliminowalem i jest lepiej.

> Ps. Landówy macie piękne do śmigania, tylko cóż z tego jak kary za prędkość czy nie zachowanie

> odległości w wysokich nominałach

Eeeeee, spoko, tam przez ostatnie 8 lat nie widzielam zadnego radaru. Jest kilka stacjonarnych i jeden przenosny, ale o tym jestes juz poinformowany przez cala Horde motocyklistow jadacych z naprzeciwka biglaugh.gif

Nie ma sie wiec co martwic.

wink.gif

Napisano

> Z ktorego roku masz ta R6 ?

> Naprawde chcesz nas przekonac, ze R6 jest szybsza od R1 ?

> R1 rocznikowo w porownaniu z Twoja R6 rozwija prawdziwe 270 km/h Twoja R6 rozwija 284 km/h

Mówię ErŁan - przykładowo.

W rzeczywistości raczej R1 nie chcę - bo mi się nie podoba zlosnik.gif

Szczególnie ten ostatni zezowaty model hehe.gif

Mówiąc prawdę - nie chce mi się wierzyć żeby R1 nie wyciągała 300 ale nie przeglądałem danych technicznych.

Z tysiączków - wizualnie podoba mi sie coś takiego:

http://motofrajda.otomoto.pl/suzuki-gsx-r-1000-M3650220.html

Aaale - nie wiem czy bym ją kupił.

Kiedy jechałem wybierać coś dla siebie - miałem nastawienie, że jak plastik to CBR 600 RR.

Wsiadłem tak na tą RR i myślałem, że ją wezmę ale...

Obok stała R6 - "owoc zakazany" - no wsiadłem jeszcze i na nią...

I to było to serduszka.gif Poczułem, że jest idealnie dopasowana do mnie, do moich potrzeb oink.gif

Przymierzałem sie też do fazerka, do HJ6, SV-ki, do jakiejś kawy... Ale to ta R6 zaoferowała mi to czego potrzebowałem serduszka.gif

> Z regola co roku zapraszam do Niemiec na posmiganie po malych gorkach, nawierzchnia generalnie

> dobra, winkle piekne, w przyszlym roku ( o ile mnie tu na amen nie zbanuja przysle Tobie i

> RSSSSS'owi zaproszenia na PW

ok.gif Z chęcią smile.gifok.gifok.gifok.gif

> Zobaczymy, czy skorzystacie, i zobaczymy jak to bedzie z tym objezdzaniem z lewa w gorze

Lekko zlosnik.gif

> A tu masz namiastke co robi sie z takimi zawodnikami ktorzy startuje na torze

> Sorry za kiepska jakosc filmu

>

Ejj. Ale oni się przecież nie ścigali z_lol1.gif

Takich filmików gdzie wyprzedzam innych motocyklistów to bym mógł na pęczki nakręcić zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Z tysiączków - wizualnie podoba mi sie coś takiego:

> http://motofrajda.otomoto.pl/suzuki-gsx-r-1000-M3650220.html

Lytr jest tylko jeden ! S 1000 RR

polsrodki to CBR i R1 biglaugh.gif

Suki i Late Machiato odpadaja biglaugh.gif

> Z chęcią

Tak jak zaproponowalem, nastaw sie wiec na

16 - 18.05.2014

> Ejj. Ale oni się przecież nie ścigali

Dlaczego tak uwazasz ?

> Takich filmików gdzie wyprzedzam innych motocyklistów to bym mógł na pęczki nakręcić

Trzeba bylo biglaugh.gif

wink.gif

Napisano

> Lytr jest tylko jeden ! S 1000 RR

> polsrodki to CBR i R1

> Suki i Late Machiato odpadaja

Byle mi pod kolor oczu pasowały grinser006.gif

> Tak jak zaproponowalem, nastaw sie wiec na

> 16 - 18.05.2014

Nie chciałbym się teraz jeszcze umawiać na konkretny termin, ale mniej więcej w połowie maja - max pod koniec czerwca mam audyt sick.gif Wtedy to się nawet na parę godzin od roboty nie oderwę sick.gif No ale - tym się teraz nie przejmujmy wink.gif

> Dlaczego tak uwazasz ?

Bo mi to wygląda na zwykłą niedzielną przejażdżkę dookoła komina zlosnik.gif

Napisano

> Bo mi to wygląda na zwykłą niedzielną przejażdżkę dookoła komina

Jak sie tamtedy przejedziesz, to zrozumiesz

wink.gif