Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podłokietnik

Featured Replies

Napisano

Witam

Posiadam oryginalny podłokietnik do Stilo, chcicałbym zmienić w nim tapicerkę jednak nie bardzo wiem jak tą pokrywkę rozebrać żeby zdjąć starą tapicerkę.

Może ktoś z was rozbierał tę część podłokietnika ?

fkgfuvl13sz1_t.jpg

Tak to wygląda, jak zdemontować ten plastik, trzyma się solidnie.

Napisano

Musisz podważyć nożem te zatrzaski, które widać w szczelinach. Jak już je poluzujesz to materiał łatwo wyciągniesz wink.gif

Napisano
  • Autor

> Musisz podważyć nożem te zatrzaski, które widać w szczelinach. Jak już je poluzujesz to materiał

> łatwo wyciągniesz

\Właśnie mam problem z podważeniem ponieważ nic się nie dzieje ;D siedzi to strasznie ciasno..

Napisano

> \Właśnie mam problem z podważeniem ponieważ nic się nie dzieje ;D siedzi to strasznie ciasno..

Przynajmniej się nie telepie.

Podwarzaj równomiernie. ..odskoczy.

Ściągnąłem do prania.

Napisano
  • Autor

Udało mi się smile.gif dzięki za pomoc, mam nowy materiał na tapicerke natomaist nie posiada doszytych plastikowych podłużnych plastików i nie bardzo wiem jak to zamontować...

Napisano

Plastiki wypruć ze starego materiału i wszyć do nowego wink.gif

Ja się w to bawiłem, wziąłem kawałek skóry, wyciąłem go na kształt starego materiału i doszyłem plastiki. Wyszło dobrze, ale skóra była kiepskiej jakości, przez co szybko przestała ładnie wyglądać frown.gif

Napisano
  • Autor

> Plastiki wypruć ze starego materiału i wszyć do nowego

> Ja się w to bawiłem, wziąłem kawałek skóry, wyciąłem go na kształt starego materiału i doszyłem

> plastiki. Wyszło dobrze, ale skóra była kiepskiej jakości, przez co szybko przestała ładnie

> wyglądać

Ja kupiłem uszytą na miarę włoską skórę, była trochę większa niz oryginalna tapicerka, ale lepiej większa niż mniejsza, tylko ciekawi mnie że skoro szyta na miarę to czemu jest większa smile.gif

Tak to wygląda. Ja zamocowałem tapicerkę wkładając w szpary gumowy, przezroczysty wężyk, jest na tyle elastyczny i twardy że dobrze zahacza o plasikowe wypustki:

xrfkn69qb8mj_t.jpg

post-152487-14352522434882_thumb.jpg

Napisano

ładnie CI to wyszło, ile płaciłeś za ten materiał?

Napisano
  • Autor

> ładnie CI to wyszło, ile płaciłeś za ten materiał?

Płaciłem 18 Funtów ( ebay) czyli około 89 zł, do kompletu mam jeszcze mieszek na biegi i ręczny za kolejne 20 Funtów.

Napisano
  • Autor

> fajna cena

Mieszkam w UK, dla mnie taka kwota to bardzo mało. Wkleję jeszcze fotki jak to wygląda od strony montażu.

Napisano

bardzo chętnie bym je zobaczył, więc wrzucaj

Napisano
  • Autor

> bardzo chętnie bym je zobaczył, więc wrzucaj

Wygląda to tak:

hofjuqepfv4t_t.jpg

Po bokach gumowy wężyk, na krótszych bokach kawałki plastikowej rurki, jak się je dopchnie śrubokrętem to się klinują na tych plastikach na dole i trzymają.