Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zbieżność

Featured Replies

Napisano

macie ktos wydruki z geo ewentualnie jak te nasze truchla ustawiac ? Na zero czy jest jakas inna prawidlowosc ?

Napisano

> macie ktos wydruki z geo ewentualnie jak te nasze truchla ustawiac ? Na zero czy jest jakas inna

> prawidlowosc ?

Przód powinien być lekko rozbierzny, jak pojedziesz do majstra to powinien mieć taką grubą księgę z ustawieniami dla każdego auta.

Napisano
  • Autor

> Przód powinien być lekko rozbierzny, jak pojedziesz do majstra to powinien mieć taką grubą księgę z

> ustawieniami dla każdego auta.

narazie to mam caly bagaznik zelastwa do wymiany z przodu. Zbieram info food.gif "Lekko" to jest 0,05 , 0.2 , 0.4 ? wink.gif Btw.. daja jakis wydruk ?

Napisano

Nie mam nic, już dość dawno stwierdziłem że ustawienia na super hiper maszynach nie ma sensu jeśli ten co ustawia nie wie jak z tego korzystać. Od wymiany skrzywione zwrotnicy goście w ASO zrobili mi to 'tradycyjnie' bez wodotrysków i wydruków i od tej pory już nic nie poprawiałem, idzie jak po sznurku i opony bierze równo. Pamiętam tylko że na pewno przednia oś jest rozbieżna ;P i to że tył też da się regulować wbrew temu co mówi większość... łapy od tulei mają na śrubach trochę luzu, jak przy wymianie tulei nie skręcą tego równo to zbieżność tyłu ucieka.

Napisano
  • Autor

"minus pol" to juz jest cos wink.gif Tylko teraz jak to rozumiec ? To jest zez rozbiezny czy tez zbiezny ?

Napisano

> "minus pol" to juz jest cos Tylko teraz jak to rozumiec ? To jest zez rozbiezny czy tez zbiezny

> ?

Jeśli zbieżność jest ujemna, to mamy rozbieżne koła. W większości FWD mamy rozbieżny przód, ewentualnie na"0", bo podczas napędu koła próbują ustawić się do zbieżnych, a silentblocki w wahaczach im to umożliwiają.