Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Golf V zimówki biją

Featured Replies

Napisano

Kupiłem komplet zimówek na felgach stalowych sprowadzone z niemiec,prawie jak nowe,opony 2 letnie.Jest mały problem.Nie mam drgań na kierownicy lub podłodze ale słychać taki hałas jakby coś tłukło ,jakby rytmiczne bicie.Słychac to dopiero od ponad 60km/h.Prawdopodobnie jest coś nie tak z oponą.Cholera,co mozna z tym zrobić bo strasznie mnie to denerwuje jak jade i słysze du-du-du-du-du. mad.gif

Napisano

> Kupiłem komplet zimówek na felgach stalowych sprowadzone z niemiec,prawie jak nowe,opony 2 letnie.Jest mały problem.Nie mam drgań na kierownicy lub podłodze ale słychać taki hałas jakby coś tłukło ,jakby rytmiczne bicie.Słychac to dopiero od ponad 60km/h.Prawdopodobnie jest coś nie tak z oponą.Cholera,co mozna z tym zrobić bo strasznie mnie to denerwuje jak jade i słysze du-du-du-du-du.

Jest w tych kołach czujnik ciśnienia? Może się oderwał i lata w środku?

Zdejmowałeś oponę? Zaglądałeś do środka?

ps1.

Co ma do rzeczy fakt, że koła sprowadzone z Niemiec? wink.gif

ps2.

opon nie kupuje się używanych, niektórych uszkodzeń praktycznie nie sposób dostrzec

Napisano

może opony zhamowane, albo długo stały obciążone i się odkształciły

Napisano

mogą być opony shamowane - ktoś wcisnął hamulec, zblokowało koła i zdarł się bieżnik w jednym miejscu spineyes.gif jeśli tak to opony do wyrzucenia angryfire.gif

Napisano

> mogą być opony shamowane - ktoś wcisnął hamulec, zblokowało koła i zdarł się bieżnik w jednym

> miejscu jeśli tak to opony do wyrzucenia

Przy wszechobecnym systemie ABS?

Jest opcja że oponki są wyząbkowane - w tym przypadku procedura wygląda tak: wyrzucić.

Napisano

Podjedź do gumisia niech dokładnie obejrzy i przeważy je. Może fele krzywe albo kort strzelony.