Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wycieraczki problem

Featured Replies

Napisano

Witam!

Pacjent SCS 1.1. Moja mulher.gif zgłosiła mi wczoraj po przyjeździe z pracy, że nie działają wycieraczki, po sprawdzeniu działają, ale tylko w dwóch pozycjach- do góry raz i w najniższym położeniu dolnym (najszybsze). Sprawdziłem przekaźnik, bezpieczniki i na razie kicha.

W którym kierunku teraz podążyć? silniczek, przełącznik?

Napisano

> Witam!

> Pacjent SCS 1.1. Moja zgłosiła mi wczoraj po przyjeździe z pracy, że nie działają wycieraczki, po

> sprawdzeniu działają, ale tylko w dwóch pozycjach- do góry raz i w najniższym położeniu dolnym

> (najszybsze). Sprawdziłem przekaźnik, bezpieczniki i na razie kicha.

> W którym kierunku teraz podążyć? silniczek, przełącznik?

U mnie też kiedyś klękły wycieraczki w podobny sposób jak u Ciebie. Sprawdziłem wszystko i okazało się ,że winny temu był silnik wycieraczek,a dokładniej ślizgi które poruszają się po tarczy ze scieżkami. Jeden się przyjarał i wypaliło dziure. Wyczyściłem wszystko,wyprostowałem te blaszki (ślizgi),polutowałem ściezkę i gitara. biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki, postaram się w weekend to ogarnąć ok.gif

Napisano

> U mnie też kiedyś klękły wycieraczki w podobny sposób jak u Ciebie. Sprawdziłem wszystko i okazało

> się ,że winny temu był silnik wycieraczek,a dokładniej ślizgi które poruszają się po tarczy ze

> scieżkami. Jeden się przyjarał i wypaliło dziure. Wyczyściłem wszystko,wyprostowałem te

> blaszki (ślizgi),polutowałem ściezkę i gitara.

Sprawdź "ślizgi" w przekładni, ale koniecznie zajrzyj też do szczotek silnika.

Powinny być 3 szt.

Napisano

> Witam!

> Pacjent SCS 1.1. Moja zgłosiła mi wczoraj po przyjeździe z pracy, że nie działają wycieraczki, po

> sprawdzeniu działają, ale tylko w dwóch pozycjach- do góry raz i w najniższym położeniu dolnym

> (najszybsze). Sprawdziłem przekaźnik, bezpieczniki i na razie kicha.

> W którym kierunku teraz podążyć? silniczek, przełącznik?

Ile masz trybów pracy? Jak mi sie nie zapomni i jeszcze mam te notatki to wieczorem dam Ci dokładną rozpiskę instalacji wycieraczek z 3ma predkościami pracy (przerywany, ciagly wolny, ciagly szybki) zarówno przy silniczku jak i przy dźwigni przy kierownicy.

Napisano
  • Autor

> Ile masz trybów pracy? Jak mi sie nie zapomni i jeszcze mam te notatki to wieczorem dam Ci dokładną

> rozpiskę instalacji wycieraczek z 3ma predkościami pracy (przerywany, ciagly wolny, ciagly

> szybki) zarówno przy silniczku jak i przy dźwigni przy kierownicy.

Mam 3 tryby, jak możesz to wrzuć tą rozpiskę 20.GIF