Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Projekt szaf - zabudowa

Featured Replies

Napisano

Jest on-line jakiś program umożliwiający wstępnie rozrysować projekt szaf (3 szt w jednej zabudowie na całą ścianę).

Chciałbym zorientować się, czego unikać przy projekcie, a co jest dla moich potrzeb niezbędne.

Napisano

Jest program IKEA, ale nigdy nie bawiłem się nim, moim zdaniem najlepiej ściągnąć sobie demo pro100, zapisywać nie możesz ale od czego jest PrtScr grinser006.gif

Napisano

> EKSTRA!!!

Rewelacja. panic.gifzlosnik.gif Przyznam że nie korzystałem, kiedyś mi się tylko rzuciło w oczy, że "zaprojektuj zabudowę".

Napisano

> EKSTRA!!!

Zaraz, zaraz... To nie est żaden projekt. Cały "diabeł" tkwi w środku, przy rozmieszczeniu elementów wnętrza. Mam nadzieję, że program też to potrafi.

Napisano

> Zaraz, zaraz... To nie est żaden projekt. Cały "diabeł" tkwi w środku, przy rozmieszczeniu

> elementów wnętrza. Mam nadzieję, że program też to potrafi.

No wlasnie nie znalazlem, ale moze slabo szukalem.

Napisano

> No wlasnie nie znalazlem, ale moze slabo szukalem.

Trzeba szukać na stronach producentów systemów zabudowy. Elfa, Elfa online

Napisano

> Jest on-line jakiś program umożliwiający wstępnie rozrysować projekt szaf (3 szt w jednej zabudowie

> na całą ścianę).

> Chciałbym zorientować się, czego unikać przy projekcie, a co jest dla moich potrzeb niezbędne.

ja zanim zabrałem się za szafę to zrobiłem "remanent szafy" zlosnik.gif, tzn. oszacowałem ile mam długich ubrań do wieszaki, ile krótkich na wieszaki, ile do złożenia na półki i jak szerokie są ubrania po złożeniu, policzyłem szerokości i narysowałem na oldschoolowej kartce zlosnik.gif a stolarz zrobił.

Wprowadzam się za miesiąc i sprawdzę czy teoria pokrywa się z praktyką grinser006.gif