Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ktos mnie przerysował ..

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> 97 samochodów i każdy spełnia polską normę przebiegową...

Możesz rozwinąć? trochę nie rozumiem.

Napisano

> Możesz rozwinąć? trochę nie rozumiem.

Zapewne przebiegi poniżej magicznych 200.000km. Wszystkie "perełki" z "papierami" "niebite" od "pierwszego" właściciela.

Napisano

To na pewno 97 wyselekcjonowanych egzemplarzy grinser006.gif

Napisano

> To na pewno 97 wyselekcjonowanych egzemplarzy

Kolega rozwinął wystarczająco dobrze. Jeśli potrzebujesz jeszcze uściślenia-pisz, wytłumaczymy.

Napisano

> Kolega rozwinął wystarczająco dobrze. Jeśli potrzebujesz jeszcze uściślenia-pisz, wytłumaczymy.

Nie chyba wyłapałeś ironii. Wiem, że chodziło o cofanie liczników.

Napisano

> Nie chyba wyłapałeś ironii. Wiem, że chodziło o cofanie liczników.

Wyłapałem w lot ok.gifold.gifhehe.gif Ale może kolega nie rozumie, więc na poważnie trza tłumaczyć.

Napisano

> Wyłapałem w lot Ale może kolega nie rozumie, więc na poważnie trza tłumaczyć.

Bez obaw. Rozumiem zlosnik.gif

Napisano

Ale wiesz dlaczego? Dlatego, ze jakby miały oryginalny przebieg, to by się nie wyswietlily w wynikach wyszukiwania. A jaki jest sens wrzucać ogłoszenie które się nie wyświetli? A dobrze wiemy ze klienci zamiast szukac dobrego auta, to szukają dobrego przebiegu i ustawiają filtrowanie poniżej 200 tys. Obie strony przeginają - i klienci, i sprzedawcy. Nikogo nie bronie, sam nigdy licznikow nie cofałem, ale - pod filtrowanie tez ustawiałem nie raz (np. wpisanie "230" zamiast "230000").

Napisano
  • Autor

A to ja daje tylko markę i województwo .Przebiegu nie wpisuje ,bo prawie każdy cofany ,a kupić coś trzeba ,jeżdzić też .Głównie zawsze chodzi mi o coś młodszego ,ładniejszego ..

Napisano

> A to ja daje tylko markę i województwo .Przebiegu nie wpisuje ,bo prawie każdy cofany ,a kupić coś

> trzeba ,jeżdzić też .Głównie zawsze chodzi mi o coś młodszego ,ładniejszego ..

Ja tak samo, na przebieg nigdy nie patrze, z góry zakładam ze każdy cofnięty i nie mam z tym problemu ok.gif

Napisano

> Tak ogladam autka z wlkp.i sporo jest z Gniezna wiem handlarze.Ale wpadł mi w oko ten komis z

> Gniezna http://otomoto.pl/opel-astra-1-6-16v-lpg-niemcy-idealna-C31131169.html ,dosć sporo

> mają aut.Ciekawe czy idzie tam kupić cos bez miny..

Jeśli to ten komis, który mieści się za stacją Orlenu to mogę polecić ok.gif

Napisano

> pod filtrowanie tez ustawiałem nie raz (np. wpisanie "230" zamiast "230000").

Aby nie trafić na takie "cwane" ogłoszenia, zawsze ustawiam zarówno minimum jak i maksimum. Gdy ustawi się minimum 1tys.km wyszukiwarka odrzuci te ściemniane wartości grinser006.gif

Napisano

> Ale wiesz dlaczego? Dlatego, ze jakby miały oryginalny przebieg, to by się nie wyswietlily w

> wynikach wyszukiwania.

Jay proszę Cię...jak czasami dobrze prawisz tak pitolisz jak potłuczony.

> A jaki jest sens wrzucać ogłoszenie które się nie wyświetli? A dobrze

> wiemy ze klienci zamiast szukac dobrego auta, to szukają dobrego przebiegu i ustawiają

> filtrowanie poniżej 200 tys. Obie strony przeginają - i klienci, i sprzedawcy. Nikogo nie

> bronie, sam nigdy licznikow nie cofałem, ale - pod filtrowanie tez ustawiałem nie raz (np.

> wpisanie "230" zamiast "230000").

Tak tak, znowu to polskie cwaniactwo się kłania, i takich małych kroczków jeszcze kilka jest w stylu ubarwiony opis bo nikt nie wejdzie, kiepski stan ale opis wskazujący, że jest idealny, podrobiona książka bo by się nie sprzedał, zaznaczone "przez pomyłkę " oczywiście wyposażenie którego nie ma, podkręcone zdjęcia i zamaskowane wady bo się nie sprzeda itd itd itd i w ten oto sposób mamy ogłoszenie zupełnie odbiegające od stanu technicznego i wizualnego-czyli nieprawdziwe. Jako klient jak chcę tylko pooglądać dany model to oglądam zdjęcia, ale jak chcę zakupić, to liczę na rzetelność informacji, które można potwierdzić w realu. Takie gadanie że to pod wyszukiwarki jest jedną wielką bzdurą, tak jakby ikea wystawiła czarny stół i opisała go w superlatywach, a Ty jedziesz do ikei a oni mówią, że mają tylko białe, a czarny lepiej do prospektu pasował i było to tylko pod wyszukiwarkę. spineyes.gif

Napisano

> Tak tak, znowu to polskie cwaniactwo się kłania, i takich małych kroczków jeszcze kilka jest w

> stylu ubarwiony opis bo nikt nie wejdzie, kiepski stan ale opis wskazujący, że jest idealny,

W innych branżach reklamy/ogłoszenia jeszcze bardziej sciemniają, dużo bardziej. Wszystko co niepożądane przez klienta jest ukryte lub dopisane małym drukiem. Takie to polskie cwaniactwo wink.gif