Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opinie na temat firm Wolfcraft Bondhus i wybór kl imbusowych

Featured Replies

Napisano

Witam

Czy ktoś miał doczynienia z markami Wolfcraft oraz Bondhus ?? Jak z trwaloscią ich produktów ??

I drugie pytanie: Musze kupić zestaw kluczy imbusowych, 9 szt z końcówką kulistą, co polecacie ?? Neo, Wiha, Bahco ?? Głównie chodzi o trwałe klucze oraz dobre etui.

Pozdrawiam

Napisano

Odnośnie kluczy jako takich się nei wypowiem, natomiast Wiha - bardzo dobre narzędzia. Cena wysoka (jak dla mnie), ale naprawdę są tego warte.

Napisano

Z tańszych kluczy polecam yato, stanley, a z droższych proxxon.

Napisano

> Witam

> Czy ktoś miał doczynienia z markami Wolfcraft oraz Bondhus ?? Jak z trwaloscią ich produktów ??

> I drugie pytanie: Musze kupić zestaw kluczy imbusowych, 9 szt z końcówką kulistą, co polecacie ??

> Neo, Wiha, Bahco ?? Głównie chodzi o trwałe klucze oraz dobre etui.

> Pozdrawiam

Viha bahco.beta.proxon.kstools - wszystkie dają radę . viha nawet sam szlifowałem " w kulkę" i dał radę hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Z tańszych kluczy polecam yato, stanley, a z droższych proxxon.

Ja staram się wychodzić z zalozenia żeby narzedzia kupywać tylko raz, bo jak się przekonałem oszczędny dwa razy płaci, z yato jeszcze sobie 100% opini nie wyrobilem, jak narazie to dla mnie przyzwoity chińczyk smile.gif

Napisano

> Wolfcraft, Bondhus

Dobre marki ok.gif

> Neo, Wiha, Bahco ??

Neo jest marką Topexa, to jest taka wyższa półka z tańszych, czyli stosunek cena/jakość jest ok.gif

Wiha i Bahco są lepszymi markami ok.gif

Musisz sobie porównać które Ci najlepiej pasują w sensie wykonania i cenowo, bo zależy co chcesz robić, raz na jakiś czas czy praca cały czas

KingTony są jeszcze dobre a niedrogie.

Z droższych to może być Facom ok.gifzlosnik.gif

Napisano

...

> I drugie pytanie: Musze kupić zestaw kluczy imbusowych, 9 szt z końcówką kulistą, co polecacie ??

Najlepsze jakie miałem i mam nadal od 10 lat to imbusy marki Wera.

Niezniszczalne.

Napisano
  • Autor

> Dobre marki

Akurat pytam o Bondhus bo sprzedający który ma interesujące przedmioty z Wolfcrafta ma imbusy tej firmy, fakt nie macalem więc nie wiem jak wyglada etui...

> Wiha i Bahco są lepszymi markami

> Musisz sobie porównać które Ci najlepiej pasują w sensie wykonania i cenowo, bo zależy co chcesz

> robić, raz na jakiś czas czy praca cały czas

Praca raz na jakiś czas: może leprze określenie to zaawansowany majsterkowicz !!! więc mogą leżeć i poł roku nie używane wink.gif

> KingTony są jeszcze dobre a niedrogie.

> Z droższych to może być Facom

Imo nie lubie tanich narzędzie ale bez przesady żeby zaraz sate albo facoma kupować hehe.gif

Bardzo mnie ubolewa że nie ma u mnie w okolicy żadnego sklepu w którym mogłbym sobie coś kupić tzn. są ale mają tak chorą marże, przykładowo na małym zestawie kluczy w sklepie w mojej okolicy muszę zapłacić 80 zł a na allegro z przesyłką, dostarczona pod drzwi place 60...

Napisano

...

> Bardzo mnie ubolewa że nie ma u mnie w okolicy żadnego sklepu w którym mogłbym sobie coś kupić...

Ależ jest .

Napisano

A ja polecę imbusy LUX dostępne w obi. Jeszcze nie zdarzyło mi się aby je złamać,albo zaokrąglić końcówkę.

Cenowo wyglądają przyzwoicie

> Witam

> Czy ktoś miał doczynienia z markami Wolfcraft oraz

Bondhus miałem po jakimś czasie kulka się poddała w kilku rozmiarach.

Neo również miałem, przy lekko obrobionej główce śruby, poddawały się.

Na chwilę obecną użytkuję Yato, ale za krótko je jeszcze mam aby się o nich wypowiedzieć.

>Wiha, Bahco ?? Głównie chodzi o trwałe klucze oraz dobre etui.

> Pozdrawiam

u mnie w pracy imbusy nie mają łatwo, można powiedzieć że jest to podstawowe narzędzie, kilkanaście kompletów już przerobiłem ok.gif

Napisano
  • Autor

> ...

> Ależ jest .

A powiedz mi jak to w rzeczywistosci wygląda ?? rozumiem że byleś w tym sklepie ?? Na miejscu maja duży wybór narzędzi dostepnych od ręki ?? cena w sklepie on-line pokrywa się z ceną w sklepie stacjonarnym ??

A imbusy już kupione, wybór padła na firmę Wera bo była okazja, jak się sprawdzą.. zobaczymy wink.gif