Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto do 20K...

Featured Replies

Napisano

Na co zamienic 156 2.5 V6 ? Musi byc duze i wygodne, palic tak jak obecny czyli 14L gazu przy emeryckiej jezdzie i 20 przy wariowaniu po miescie (12 w trasie przy ~130) , byc tak samo bezawaryjne ( to nie zart ! ) i najlepiej mlodsze smile.gif Jakby mialo hak i ladownosc na mala rajdowke to sie nie obraze zlosnik.gif Bo wybor aut do powiedzmy 20k jest taki ze leb urywa...Passaty po niemieckim dentyscie-dzialkowcu mnie nie interesuja smile.gif

rocznik od 2000 w gore , obojetnie diesel czy pb , ma byc wygodne i nie meczace przy dluzszych trasach...najlepiej automat

Napisano

> Na co zamienic 156 2.5 V6 ? Musi byc duze i wygodne, palic tak jak obecny czyli 14L gazu przy

> emeryckiej jezdzie i 20 przy wariowaniu po miescie (12 w trasie przy ~130) , byc tak samo

> bezawaryjne ( to nie zart ! ) i najlepiej mlodsze Jakby mialo hak i ladownosc na mala

> rajdowke to sie nie obraze Bo wybor aut do powiedzmy 20k jest taki ze leb urywa...Passaty po

> niemieckim dentyscie-dzialkowcu mnie nie interesuja

> rocznik od 2000 w gore , obojetnie diesel czy pb , ma byc wygodne i nie meczace przy dluzszych

> trasach...najlepiej automat

Omega V6.

Napisano

> Na co zamienic 156 2.5 V6 ? Musi byc duze i wygodne, palic tak jak obecny czyli 14L gazu przy

> emeryckiej jezdzie i 20 przy wariowaniu po miescie (12 w trasie przy ~130) , byc tak samo

> bezawaryjne ( to nie zart ! ) i najlepiej mlodsze Jakby mialo hak i ladownosc na mala

> rajdowke to sie nie obraze Bo wybor aut do powiedzmy 20k jest taki ze leb urywa...Passaty po

> rocznik od 2000 w gore , obojetnie diesel czy pb , ma byc wygodne i nie meczace przy dluzszych

Signum 1.9 150KM+chip na 180-190KM. Będzie dość nietuzinkowo, wygodnie a za razem szybko i znośnie ze spalaniem (8l/100 przy naprawdę żwawej jeździe), z tym, że te automaty w nich nie są za szybkie,więc może jak lubisz zasuwać to lepiej manuala?

Napisano
  • Autor

auto do spokojnej jazdy ale zeby mialo zapas mocy do wyprzedzania , do szybszej jazdy mam rajdowke zlosnik.gif

Napisano

> auto do spokojnej jazdy ale zeby mialo zapas mocy do wyprzedzania , do szybszej jazdy mam rajdowke

No to da radę, mi osobiście nie leży ten automat,więc musiałbyś się przejechać i zobaczyć czy Ci podpasuje. Ja generalnie jestem zwolenników automatów ale przy sporych pojemnościach.

Napisano

> Bardziej oryginalnie się nie da

> http://otomoto.pl/cadillac-cts-gaz-lpg-zarejestrowany-w-pl-C31466033.html

> Tak przykładowo - mało tego na rynku ogólnie. Ale może tobię kolor spodoba

Całkiem bezawaryjne to to nie jest ..... znajomyma i słyszę że nie rzadko jest z tym w serwisie grinser006.gif

Napisano

No baaa bo to opel zlosnik.gif Ale myśle że tragedii nie będzie aż takiej tylko kwestia tez egzemplarza bo ten z allegro tak średnio wygląda biglaugh.gif

A automat to świetna rzecz jak auto ma około 200 koników.

Napisano

saaba 9-5 2.0 T

Napisano

e39