Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kontrolka poduszek...

Featured Replies

Napisano

...zaczęła do mnie świecić zlosnik.gif po przekręceniu stacyjki zapalają się kontrolki i po chwili gasną (czyli ok), ale po paru sekundach zapala się kontrolka poduszek i service confused.gif jakieś sugestie? wtyczki pod siedzeniami przeglądnąłem i raczej ok. Taśma od poduszki w kierownicy też wygląda na całą hmm.gif

Napisano

zostaje podpięcie pod clipa oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> zostaje podpięcie pod clipa

waytogo.gif

Napisano

> ...zaczęła do mnie świecić po przekręceniu stacyjki zapalają się kontrolki i po chwili gasną

> (czyli ok), ale po paru sekundach zapala się kontrolka poduszek i service jakieś sugestie?

> wtyczki pod siedzeniami przeglądnąłem i raczej ok. Taśma od poduszki w kierownicy też wygląda

> na całą

wtyczki jak przeglądnąłeś? spojrzałeś tylko, czy odłączyłeś, przesmarowałeś i podłączyłeś ponownie? bo u mnie wyglądały normalnie, poruszanie nic nie dało, ale jak zrobiłem jak wyżej, kontrolka znikła...

Napisano

czym to smarujesz?

u mnie też jest (rzadko) ten problem - porozginałem nieco styki i wypryskałem obydwie wtyczki zmywaczem do hamulców, by odtłuścić. jedna wtyka jest OK, ale druga czasami się jeszcze odzywa, jak przesuwam fotel.

Napisano

Jedynie co ci pomoże to uciąć wtyczki i zlutować przewody . Miałem tak samo..nie raz nie dwa..

Napisano

> czym to smarujesz?

> u mnie też jest (rzadko) ten problem - porozginałem nieco styki i wypryskałem obydwie wtyczki

> zmywaczem do hamulców, by odtłuścić. jedna wtyka jest OK, ale druga czasami się jeszcze

> odzywa, jak przesuwam fotel.

co było pod ręką, np. WD40.

Napisano
  • Autor

dzisiaj przesmaruję jakimś "stykiem" czy jakoś tak się nazywa smile.gif podpiąłem dziada dzisiaj pod kompa i wyszło że napinacz i poduszka boczna kierowcy- czyli fotel który wymieniałem, przez dwa tygodnie było ok, ale już nie jest zlosnik.gif po naprawie muszę jechać na skasowanie błędu, czy samo zgaśnie?

Napisano

> dzisiaj przesmaruję jakimś "stykiem" czy jakoś tak się nazywa podpiąłem dziada dzisiaj pod kompa i

> wyszło że napinacz i poduszka boczna kierowcy- czyli fotel który wymieniałem, przez dwa

> tygodnie było ok, ale już nie jest po naprawie muszę jechać na skasowanie błędu, czy samo

> zgaśnie?

samo zgaśnie, to nie vw zlosnik.gif

Napisano

> Jedynie co ci pomoże to uciąć wtyczki i zlutować przewody . Miałem tak samo..nie raz nie dwa..

to chyba najgorsze co można zrobić - w razie "W" ciachasz wszystko na nowo oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

Okazało się że walnięty był napinacz. Na szczęście miałem z poprzedniego fotela i wymieniłem. Zastanawia mnie tylko czemu dopiero teraz zaświeciło? Przecież uwalony był odkąd go kupiłem z fotelem i zamontowałem.

Napisano

> to chyba najgorsze co można zrobić - w razie "W" ciachasz wszystko na nowo

Ciachałem chyba z 4 razy ,daje kalafonie koszulki termokurczliwe i jak nowe zlosnik.gif

Napisano

> Zastanawia mnie tylko czemu dopiero teraz zaświeciło? Przecież uwalony był odkąd go kupiłem z

> fotelem i zamontowałem.

Niekoniecznie

Napisano
  • Autor

> Niekoniecznie

Fotel zakupiłem z rozbitka, wywalona była poduszka kierowcy, więc wydaje mi się że jednak już był uwalony. A poza tym zauważyłbym chyba jakby coś pierdyknęło 270751858-jezyk.gif