Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

utkneła płyta cd w odtwarzaczu

Featured Replies

Napisano

a wyświetla brak płyty , ktoś miał taki przypadek i opanował bo nie uśmiecha mi się wyciąganie i rozkręcanie radia ?

Napisano

> a wyświetla brak płyty , ktoś miał taki przypadek i opanował bo nie uśmiecha mi się wyciąganie i

> rozkręcanie radia ?

u mnie też czasem występuje ten problem jak sobie radzę wkładam delikatnie inną płytę i manipuluję pewnie kurz zebrał się na laserze i nie może odczytać pierwszej ścieżki

Napisano

> a wyświetla brak płyty , ktoś miał taki przypadek i opanował bo nie uśmiecha mi się wyciąganie i

> rozkręcanie radia ?

W ogóle nie próbuje wysunąć? Wyświetla najpierw jakiś błąd, czy po prostu cały czas komunikat o braku dysku?

Wyciągnięcie radia i odkręcenie frontu to nie jest duży problem - przerabiałem. zlosnik.gif Wciągnęło mi źle nagraną płytę.

Napisano

> rozkręcanie radia ?

raz mi sie tak zdarzylo jak mordowalem jedna plyte w kolo przez x czasu. Mechanizm wysuwania chyba sie zapomnial jak ma dzialac wink.gif

Wloz kolejna plyte - tylko nie na gore , tylko stuknij jedna plyta w drugą... u mnie radio oprzytomnialo i wydal nosnik jak gdyby nigdy nic. Od tego czasu regularnie robie mu eject tak dla sportu .

Urzadzenia nieuzywane psuja sie ! old.gifksiadz.gif

Napisano
  • Autor

nie da rady wsadzić płyty, blokuje się zaraz za klapką, wygląda chyba ze stanęła przy wysuwaniu albo się zaklinowała. chyba bez wyciągania radia się nie uda

Napisano

Odłącz akumulator na jakiś czas. Też tak kiedyś miałem aż w końcu radio się zawiesiło i rozładowało akumulator. Po przywróceniu zasilania sam wypluł płytę.