Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Urwane lusterko

Featured Replies

Napisano

Nie zdążyłem jeszcze się nacieszyć samochodem jak pojawiła się niespodzianka. Jakiś klnie.gif baran na parkingu opukał mi drzwi i urwał lusterko od strony kierowcy. Wisi na drutach (przykleiłem na taśmę izolacyjną) - osobno jest podstawka, a osobno górna część.

Rozumiem, że używka z anglika nie wchodzi w grę, więc trzeba kupić nowe, tanie pewnie nie będzie sciana.gif. A może ustawić i skleić, jeśli tak to czym. Robił ktoś rekonesans w tym zakresie?

Napisano

> Nie zdążyłem jeszcze się nacieszyć samochodem jak pojawiła się niespodzianka. Jakiś baran na

> parkingu opukał mi drzwi i urwał lusterko od strony kierowcy. Wisi na drutach (przykleiłem na

> taśmę izolacyjną) - osobno jest podstawka, a osobno górna część.

> Rozumiem, że używka z anglika nie wchodzi w grę, więc trzeba kupić nowe, tanie pewnie nie będzie .

> A może ustawić i skleić, jeśli tak to czym. Robił ktoś rekonesans w tym zakresie?

z anglika może nie, ale z europy czemu nie? kolorową nakładke ze swojego przełożysz i po "bulu".

Sprawdź ilu przewodowe masz lusterko i szukaj na alle

Napisano

Przykra sprawa. Jak radzi kolega wyżej szukaj na Alle... Kupisz całe lusterko i po bólu.

Napisano

> A może ustawić i skleić, jeśli tak to czym. Robił ktoś rekonesans w tym zakresie?

Jeśli nie masz lusterek składanych elektrycznie, to mam do sprzedania lewe lusterko z mojej Cromy. Dokupowałem elektrycznie składane i jeszcze jedno mi zostało. Kompletne z wkładem i nakładką w kolorze srebrnym (nakładka jest delikatnie porysowana - taką już kupiłem).

Jak coś to pisz na priv

Napisano
  • Autor

> Jeśli nie masz lusterek składanych elektrycznie, to mam do sprzedania lewe lusterko z mojej Cromy.

> Dokupowałem elektrycznie składane i jeszcze jedno mi zostało. Kompletne z wkładem i nakładką w

> kolorze srebrnym (nakładka jest delikatnie porysowana - taką już kupiłem).

> Jak coś to pisz na priv

no niestety kupiłem już, ale jeśli coś pójdzie nie tak, to się odezwę.

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Dokupowałem elektrycznie składane i jeszcze jedno mi zostało.

To ja się dopytam, czy do każdej Cromy można dokupić składane elektrycznie lusterka? Jak z instalacją, przy zamykaniu z pilota same się chowają, czy to jest jakaś osobna instalacja która nie "gada" z CAN?

I dodatkowe pytanie, schodzi mi powłoka odblaskowa z lusterek, chcę kupić nowe wkłady z podgrzewaniem, jakie oryginalnie Fiat instalował szkła (płaskie, sferyczne, a-sferyczne)? Chyba że rzucicie jakimś linkiem. 20.GIF20.GIF

Napisano

> To ja się dopytam, czy do każdej Cromy można dokupić składane elektrycznie lusterka? Jak z

> instalacją, przy zamykaniu z pilota same się chowają, czy to jest jakaś osobna instalacja

> która nie "gada" z CAN?

W odpowiednim dziale jest opis Liska, jak się ten temat ogarnia.

> I dodatkowe pytanie, schodzi mi powłoka odblaskowa z lusterek, chcę kupić nowe wkłady z

> podgrzewaniem, jakie oryginalnie Fiat instalował szkła (płaskie, sferyczne, a-sferyczne)?

> Chyba że rzucicie jakimś linkiem.

widzę, że nie tylko u mnie jest ten problem. W dolnej części odbłyśnika schodzi frown.gif

Napisano

Ja zaraz po kupnie w zeszłym roku auta wymienialne lewe - 40 zł. Zamiennik