Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kwiecień - plecień , czyli wiosna w pełni - wątek spamerski

Featured Replies

Napisano

> Za tyle kasy to ja mam 2 zestawy Osramów +90% ... albo i +110% i święty spokój na 30 tyś km

Albo pół żarnika hehe.gifhehe.gif

Napisano

> Albo pół żarnika

Te z Chin są taniutki zlosnik.gif

Napisano

> Za tyle kasy to ja mam 2 zestawy Osramów +90% ... albo i +110% i święty spokój na 30 tyś km

Z modułem mógłbyś powalczyć o jeszcze mniejsze spalanie wink.gif

Jak ten za drogi to są za 50 zł, też działają zlosnik.gif

Napisano

> Nie ma takiej szansy, po kilku latach skorodują elektrody - zadbali o to księgowi

Mają już kilka lat, pewnie jeszcze fabryczne zlosnik.gif

Napisano

> taki

Nie wiem czy juĚź to poprawili, ale mÄĹj moduĚ przygrzewaĚ siĂ w tym zamkniĂÂtym pudeÄšÂeczku. Nie zapalaÄšÂy siĂ wtedy dzienne. PisaÄšÂem juĚź o tym na qnciku. PomogÄšÂo powiercenie otworÄĹw wentylacyjnych w pudeÄšÂeczku grinser006.gif

Napisano

> Właśnie wróciłem od pana Marcina z Cinsoftu i wrażenia z drogi powrotnej to auto w końcu jeździ i

> przyspiesza , ale po kolei. Po hamowaniu fabryki okazało się, że jest 150 KM i .. tylko

> niecałe 305 Nm. Wszystkie podzespoły zdrowe, korekcje na wtryskach dobre i nie było do czego

> się doczepić, widocznie ten egzemplarza tak ma. Końcowy efekt to 182 KM i 370 Nm.

No to gratuluje smile.gif Przy tej masie taka moc może już sprawiać radość z jazdy drive.gif

Napisano

jest sukces yay.gifwiną takiej sytuacji było brak sygnały do modułu ze świateł pozycyjnych - złączka nie przebiła się przez izolację w przewodzie ksiadz.gif

można napisać że od dziś oszczędzam ....żarniki waytogo.gif

Napisano

Gratuluję. Też mam zamiar instalacji modułu. Czy światła włączają się od razu czy po jakimś czasie? Zgodnie z wymogami powinny się zapalić wraz z włączeniem silnika.

Napisano

> Z modułem mógłbyś powalczyć o jeszcze mniejsze spalanie

> Jak ten za drogi to są za 50 zł, też działają

Na światłach jeżdżę od zawsze i na bezpieczeństwie nie zamierzam oszczędzać ... Czy to rozwiązanie jest dobre czy nie nie będę się wypowiadał ale uważam że na pewno lepsze od chińskich ledów..

Napisano

po ok 3s od odpalenia silnika

Napisano

Są moduły które włączają światła wraz z odpaleniem silnika? To chyba kwestia podłączenia. Do stacyjki albo do akumulatora. Które rozwiązanie polecacie, jakie są wady, zalety?

Napisano

> Panowie namówiliście mnie. Jutro zamawiam

> http://allegro.pl/modul-swiatel-dlugich-do-jazdy-dziennej-drl01-fvat-i4157609715.html?source=mlt

> Jak sądzicie? Będzie to wszystko współgrało z Cromą? Wydaje mi się że nie powinno być

> problemów ale chciał bym poznać waszą opinię.

Nie lepiej kupić ten który jest zamontowany w kilku Cromach i działa grinser006.gif

Napisano

> Nie lepiej kupić ten który jest zamontowany w kilku Cromach i działa

Ale zawsze kilka groszy się zaoszczędzi wink.gif

Napisano

> Ale zawsze kilka groszy się zaoszczędzi

Tylko czasami oszczednosc bywa zdradliwa wink.gif

Napisano

właśnie ten moduł tak pracuje - po odpaleniu silnika alternator zaczyna pracować i p ok 3 - 5 s światła zaczynają świecić ( koło pasowe alternatora ma sprzęgło jednokierunkowe aby przy rozruchu silnika go nie obciążać) napięcie na klemach wzrasta powyżej 13,2 V, po wyłączeniu silnika lampy też świecą ok 5 s zanim prąd nie spadnie poniżej w.w wartości

ja podłączyłem bezpośrednio do akumulatora

co do modułu który zakupiłem to gwarancja jest na 3 lata w tym tańszym tylko 1 rok

dzisiaj polutowałem wszystkie kable - jakoś nie ufam tym szbkozłączką, zaglądając pod maskę nikt nie jest w stanie rozpoznać czy jest dołożone urządzenie nie widać żadnych dodatkowych przewodów swiety.gif

Napisano

> co do modułu który zakupiłem to gwarancja jest na 3 lata w tym tańszym tylko 1 rok

A jednak zaryzykuję smile.gif W razie jak by nie zadziałało to wysyłka powrotna to jakieś 8zł, a jak bym miał zaraz po gwarancji kupić nowy moduł to i tak jestem do przodu kilka zł.

Napisano

> A jednak zaryzykuję

Tak sobie pomyślałem hmm.gif, jakby tak któryś z was trzech, albo czterech, bo się już pogubiłem, wstawił sobie awatar z Cromą pokazaną od tyłu, to byłoby bardziej oryginalnie zlosnik.gif

Napisano

> Tak sobie pomyślałem , jakby tak któryś z was trzech, albo czterech, bo się już pogubiłem, wstawił

> sobie awatar z Cromą pokazaną od tyłu, to byłoby bardziej oryginalnie

A co mi tam grinser006.gif Mówisz masz 270751858-jezyk.gif

Napisano

> A co mi tam Mówisz masz

Śliczny ok.gif i jaki oryginalny, nikt takiego nie ma zlosnik.gif

Napisano

> Tak sobie pomyślałem , jakby tak któryś z was trzech, albo czterech, bo się już pogubiłem, wstawił

> sobie awatar z Cromą pokazaną od tyłu, to byłoby bardziej oryginalnie

Cromy nie będę pokazywał nono.gif od dupy strony wpysk.gif033102bebe_1_prv.gif

Napisano

> Cromy nie będę pokazywał od dupy strony

To może od środka zlosnik.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.