Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kod lakieru fsm

Featured Replies

Napisano

> tu masz 479A Blue Line a.d. 1996

Folkowy jest inny, taki niebieskozielony - ciemny turkus ok.gif

Napisano
  • Autor

Dzieki za foto i info ok.gif

Btw do czarnych zdesi, lusterek i listewek na nadkolach tylnych, lepsze czarne progi czy w kolor budy 893goodvibes.gif

Napisano

> Dzieki za foto i info

> Btw do czarnych zdesi, lusterek i listewek na nadkolach tylnych, lepsze czarne progi czy w kolor

> budy

Imo czarne ok.gif który Ty masz rok?

Napisano

> Dzieki za foto i info

> Btw do czarnych zdesi, lusterek i listewek na nadkolach tylnych, lepsze czarne progi czy w kolor

> budy

no zawsze mi się marzyły progi lakierowane, ale w sumie do czarności wokoło czarnym progom nic nie brakuje - też stoję przed tym dylematem, bo w czerwcu cento jedzie na blacharkę tu i ówdzie, m.in progi właśnie zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> no zawsze mi się marzyły progi lakierowane, ale w sumie do czarności wokoło czarnym progom nic nie

> brakuje - też stoję przed tym dylematem, bo w czerwcu cento jedzie na blacharkę tu i ówdzie,

> m.in progi właśnie

Taaaa grinser006.gif moje wlaśnie siedzi na warsztacie, i na predkosci musze dac info czy czarne progi czy w kolor budy oink.gif. Problem mam taki, ze w kolor mi sie podobaja ale nie wiem czy nie zepsuje to spasu do czarnych zdesi, czarnych blach, listew, lusterek...

Duzo rozmawialem o tym z Grzywcia, ktory twierdzi ze jak dam w kolor to wizualnie gleba sie zwiekszy bo nie bedzie czarnego odciecia.

IThankYou.gif

Musze jeszcze na vt uderzyc grinser006.gif

Napisano

> Taaaa moje wlaśnie siedzi na warsztacie, i na predkosci musze dac info czy czarne progi czy w

> kolor budy . Problem mam taki, ze w kolor mi sie podobaja ale nie wiem czy nie zepsuje to

> spasu do czarnych zdesi, czarnych blach, listew, lusterek...

> Duzo rozmawialem o tym z Grzywcia, ktory twierdzi ze jak dam w kolor to wizualnie gleba sie

> zwiekszy bo nie bedzie zarnego odciecia.

> Musze jeszcze na vt uderzyc

dokładnie o tym samym myślałem, tym bardziej że moja koza póki co ma 60/40 - ano te 7 lat temu to była zacna gleba, na której zimą nie dało się poruszać zlosnik.gif

Napisano

> Taaaa moje wlaśnie siedzi na warsztacie, i na predkosci musze dac info czy czarne progi czy w

> kolor budy . Problem mam taki, ze w kolor mi sie podobaja ale nie wiem czy nie zepsuje to

> spasu do czarnych zdesi, czarnych blach, listew, lusterek...

> Duzo rozmawialem o tym z Grzywcia, ktory twierdzi ze jak dam w kolor to wizualnie gleba sie

> zwiekszy bo nie bedzie czarnego odciecia.

> Musze jeszcze na vt uderzyc

Popatrz na zdjęcia cc centoadama z tegorocznego CZ - on ma niebieską budę (co prawda w mataliku) i pomalowane progi w kolor ok.gif.

Napisano

> Popatrz na zdjęcia cc centoadama z tegorocznego CZ - on ma niebieską budę (co prawda w mataliku) i

> pomalowane progi w kolor .

były Psychikowóz, teraz Szybkowóz:

287698804-P4272503mx.jpg

na moje progi w kolorze robią robote waytogo.gif

post-15724-14352524066395_thumb.jpg

Napisano

Ja bym zapakował progi w kolor budy a tą nakładkę na końcówce progu (przed tylnym kołem) zmienił na tą małą łezkę czarną i będzie malyna ok.gif

Napisano

> Popatrz na zdjęcia cc centoadama z tegorocznego CZ - on ma niebieską budę (co prawda w mataliku) i

> pomalowane progi w kolor .

tak to wygląda przy niebieskim kolorze:

3511c37820df0640m.jpg

Napisano

> były Psychikowóz, teraz Szybkowóz:

> na moje progi w kolorze robią robote

Dokładnie waytogo.gif Auto optycznie wygląda tak jak powinno i widać gdzie się kończy. Barana położyć to nie problem, ale wylakierować, żeby było ładnie to już większy quest 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Ja bym zapakował progi w kolor budy a tą nakładkę na końcówce progu (przed tylnym kołem) zmienił na

> tą małą łezkę czarną i będzie malyna

to teraz pytanie za 100 punktów: gdzie kupić w nieruszonym stanie te właśnie małe łezki? u mnie pourywały się mocowania po dwóch odkręcaniach, nowych nie byłem w stanie znaleźć przez kilka ładnych lat i odpuściłem...

Napisano

> to teraz pytanie za 100 punktów: gdzie kupić w nieruszonym stanie te właśnie małe łezki? u mnie

> pourywały się mocowania po dwóch odkręcaniach, nowych nie byłem w stanie znaleźć przez kilka

> ładnych lat i odpuściłem...

To ?

Napisano

> To ?

Dokladnie to waytogo.gif

Miałem DEVowi pisać, że na allegro są zlosnik.gif W prawdzie problem jest, z ktorąś stroną czasem, ale ogólnie są wink.gif

Napisano

> To ?

To to, ale jak widzę napis FAST to mam przed oczami moje niegdysiejsze przeguby tej "firmy" co zaczęły stukać po 300 km jazdy na wprost, a upadek na ziemię kończył się odkształceniem jak od łyżki... oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> Fajne to panie masz

Dzięki smile.gif001.gif

Decyzja zapadła smile.gif

Teges szmeges ten coś ten

20140508-025438.jpg

Klapa też się doczekała lepszych czasów swiety.gif wreszcie 893goodvibes.gif

20140508-025847.jpg

Napisano

> Dzięki

> Decyzja zapadła

> Teges szmeges ten coś ten

> Klapa też się doczekała lepszych czasów wreszcie

claps.gif

To czekamy na foty po zlosnik.gif

Napisano

> Ja bym zapakował progi w kolor budy a tą nakładkę na końcówce progu (przed tylnym kołem) zmienił na

> tą małą łezkę czarną i będzie malyna

Jak to jest ori 92 i zmienisz mu nakladki na te male gowno to bedzie to profanacja zlosnik.gif

Napisano

> Jak to jest ori 92 i zmienisz mu nakladki na te male gowno to bedzie to profanacja

ja mam ori 93 grinser006.gif i też mnie boli że muszę je wywalić, przy wypychaniu błotników frown.gif