Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MyLink i wybór szybkiego numeru

Featured Replies

Napisano

Mam w telefonie (SGS2) przypisane pod klawiszami 2,3,4....9 numery szybkiego wyboru. Czyli przytrzymując dłużej przycisk 2 dzwonie do żonki, numer 3 do syna, itd....

Czy działa Wam to wybieranie na zestawi Mylink ?? Bo u mnie nie i mam komunikat - Brak zapamiętanego numeru. Jak zapamiętać te numery ??

2014-05-06%2016.00.00.jpg

Napisano

> Mam w telefonie (SGS2) przypisane pod klawiszami 2,3,4....9 numery szybkiego wyboru. Czyli

> przytrzymując dłużej przycisk 2 dzwonie do żonki, numer 3 do syna, itd....

> Czy działa Wam to wybieranie na zestawi Mylink ?? Bo u mnie nie i mam komunikat - Brak

> zapamiętanego numeru. Jak zapamiętać te numery ??

Nie używam takiej funkcji ale chcąc pomóc ustawiłem ją sobie i mi po przytrzymaniu przycisku nie zgłasza takiego komunikatu tylko wybiera zupełnie inny numer niż ustawiony. Myślę, że to może zależeć od telefonu i jego oprogramowania. Ja teraz mam Fujitsu Arrows

• 4 miesiące później...
Napisano
  • Autor

Odpowiem sam sobie, ale może ktoś będzie miał na przyszłość podobny problem.

Udało mi się ustalić jak ustawiać numery szybkiego wyboru.

Ponieważ w telefonie używam innego dialera (Ex Dialer) niż standardowy i właśnie w Ex-dialerze miałem przypisane ulubione to MyLink tego prawdopodobnie nie widział.

Jeżeli ustawiłem numery szybkiego wyboru w stockowym dialerze to i w MyLinku są one widoczne ok.gif

Napisano

A ja mam zwykłe radio z bluetooth i do tego sparowany Samsung Wave III.

Wszystko piknie działa, oprócz spisu ostatnich połączeń - radio nie umie tego ściągnąć z telefonu.

Działa tylko jeden ostatnio wybierany nr ... hmm.gif

Napisano
  • Autor

W MyLinku fajnie widać wszystkie odebrane, wybierane i nieodebrane połączenia. Z każdym połączeniem telefonu pobiera aktualne dane i aktualną książkę telefoniczną ok.gif

Jedynie to szybkie wybieranie mnie nurtowało. Teraz wystarczy włączyć klawiaturę na ekranie, przytrzymać minimalnie dłużej któryś numerek 2....0 w MyLinku i dzwoni do zaprogramowanej osoby ok.gif