Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

się chwalę, się żalę

Featured Replies

Napisano

Dwa dni temu w końcu kupiłem Burgmana. Miał być z ABSem, na wypasie i symbolicznym przebiegiem a po kilkumiesięcznej obserwacji rynku i jednej nieudanej wycieczce kupiłem po sąsiedzku, to co było. Z wypasów mam dobry kufer z zamontowanym oparciem i jestem drugim właścicielem. Za to cena dużo niższa niż zakładałem ale zaraz będę pytał o oponę, akumulator i klocki zlosnik.gif

Napisano

Niech się sprawuje smile.gif

Spal oponę skoro i tak będzie nowa ok.gifzlosnik.gif

Napisano

> Spal oponę skoro i tak będzie nowa

facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

Widział emikonke? I ze to skuter? facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> Widział emikonke? I ze to skuter?

Może jakby go "na piachu rozpędzić" zlosnik.gif

Napisano

fajnie, daj zdjęcia, napisz rocznik przebieg i cenę i wrażenia z jazdy smile.gif

Napisano

> Widział emikonke? I ze to skuter?

Niby Burgmanem 400 nie da się skotłować kapcia?

Powiedz to Panu z filmiku bo chyba o tym nie wie zlosnik.gif

Napisano

> Niby Burgmanem 400 nie da się skotłować kapcia?

> Powiedz to Panu z filmiku bo chyba o tym nie wie

pewnie ze się da. Nawet 250tką. Sam próbowałem zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Niby Burgmanem 400 nie da się skotłować kapcia?

> Powiedz to Panu z filmiku bo chyba o tym nie wie

Dobry typ ok.gifhehe.gif Jak zobaczyłem tę mgłę to tylko czekałem na strzał spy.gif

Napisano
  • Autor

> fajnie, daj zdjęcia, napisz rocznik przebieg i cenę i wrażenia z jazdy

2008, 20.180km, 8.900pln. Kupiłem od pierwszego właściciela ale sprowadzony; gość kupił i używał go we Włoszech, teraz się przeprowadził i sprzedaje. Sprzęt średnio zadbany, masa drobnych rysek, kilka większych, jakieś niewielkie pęknięcia plastików ale ogólnie bez ściemniania, zero plaka zlosnik.gif ,brak śladów poważniejszych napraw no i wiadome pochodzenie i historia. Wrażenia z jazdy są takie, że rozpędza się bardzo ładnie a więcej nic nie powiem bo kupiłem, przyprowadziłem i na razie stoi i czeka na usunięcie defektów, wymianę płynów itp. Dwie tarcze z przodu i brak ABS od razu mnie przeraziły, trzeba będzie się uczyć hamowania bo koło momentalnie staje w miejscu a ja nie mam wyczucia frown.gif

Coś czuję, że za tą cenę nie będzie mi szkoda przypinać go na noc do trzepaka zamiast korzystać ze strzeżonego clown.gif

287770068-2014-06-13-207a.JPG

post-20888-143525244725_thumb.jpg

Napisano

> Coś czuję, że za tą cenę nie będzie mi szkoda przypinać go na noc do trzepaka zamiast korzystać ze

> strzeżonego

No nie wiem czy to dobry pomysł, moja yamaha kosztowała mniej i jakoś nie odważyłbym się jej zostawić pod trzepakiem, zresztą koszt parkingu ( u mnie na osiedlu) to tylko 50 zł. To nie wielka opłata za spokojny sen, dodatkowo zakładam pokrowiec a jak znam życie zaraz by się komuś spodobał, na parkingu natomiast jest pewność zastania zarówno motorka jak i pokrowca. Gratuluję zakupu.

Napisano

czyli sama kosmetyka ok.gif

fajny sprzecior, a do hampli zaraz sie przyzwyczisz palacz.gif

Napisano
  • Autor

> No nie wiem czy to dobry pomysł, moja yamaha kosztowała mniej i jakoś nie odważyłbym się jej

> zostawić pod trzepakiem, zresztą koszt parkingu ( u mnie na osiedlu) to tylko 50 zł. To nie

> wielka opłata za spokojny sen, dodatkowo zakładam pokrowiec a jak znam życie zaraz by się

> komuś spodobał, na parkingu natomiast jest pewność zastania zarówno motorka jak i pokrowca.

> Gratuluję zakupu.

Nie mam jakoś daleko do strzeżonego ale jednak nie chce mi się chodzić. Zastanawiam się, czy nie lepiej zamiast strzeżonego zainwestować w AC i będę wtedy chroniony przed kradzieżą zawsze a nie tylko na parkingu. Dodatkowo zostawiając pod blokiem mam widok z okna i myślę o jakiejś dobrej kamerze.

Napisano

> Nie mam jakoś daleko do strzeżonego ale jednak nie chce mi się chodzić. Zastanawiam się, czy nie

> lepiej zamiast strzeżonego zainwestować w AC i będę wtedy chroniony przed kradzieżą zawsze a

> nie tylko na parkingu.

Jak zobaczysz cenę AC to pewnie Ci przejdzie ten pomysł.

> Dodatkowo zostawiając pod blokiem mam widok z okna i myślę o jakiejś

> dobrej kamerze.

U nas pod robotą też były kamery, jak kumplowi moto zginęło. Podszedł gościu w kombinezonie i w kasku. Chwilkę się pomocował z łańcuchem, potem wsiadł i odjechał jak na swoim. Widać wszystko łącznie z metkami na ubraniu, tylko co z tego jak gość był w kasku.

Napisano
  • Autor

> Jak zobaczysz cenę AC to pewnie Ci przejdzie ten pomysł.

> U nas pod robotą też były kamery, jak kumplowi moto zginęło. Podszedł gościu w kombinezonie i w

> kasku. Chwilkę się pomocował z łańcuchem, potem wsiadł i odjechał jak na swoim. Widać wszystko

> łącznie z metkami na ubraniu, tylko co z tego jak gość był w kasku.

Z jednej strony zniechęcasz, z drugiej na takie akcje jedynie AC spineyes.gif Tak przy okazji, kto oprócz PZU oferuje na motocykle?

Napisano

> Z jednej strony zniechęcasz, z drugiej na takie akcje jedynie AC Tak przy okazji, kto oprócz PZU

> oferuje na motocykle?

Allianz sprawdź