Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarobki TIR

Featured Replies

Napisano

Witam

Pytanko mam do tych co jezdżą odnośnie zarobków.

Robota 4 tyg na 2 tyg, miejsce pracy belgia, praca od pon do piątku, dowóz i odwóz na miejsce pracy. Płaca 200zł na rękę za dzień, nawet jak auto nie jezdzi. Umowa o pracę, składki od najniższej krajowej.

Dobra to stawka czy nie.

Napisano

200/dzien +podstawa?

Ogółem szalu nie ma. Był niedawno taki watek. Poszukaj wink.gif

Napisano
  • Autor

> 200/dzien +podstawa?

musiałbym dopytać co i jak dokładnie, pytam z czystej ciekawości bo znajomy szuka kierowcy i takie warunki daje

Napisano

Chce Ci się siedzieć miesiąc w budzie, jeść z miski i lać na koło? grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Chce Ci się siedzieć miesiąc w budzie, jeść z miski i lać na koło?

pytam z czystej ciekawości bo ja nie mam C żeby jezdzić grinser006.gif

Napisano

> pytam z czystej ciekawości bo ja nie mam C żeby jezdzić

nawet jeśli 200+podstawa to wypada średnio. Czyli miesiąc pracy to granice 5-6kzl ok.gif

Napisano

> nawet jeśli 200+podstawa to wypada średnio. Czyli miesiąc pracy to granice 5-6kzl

Jak Ty to liczysz? Bo mi wychodzi średnio 4k na miesiąc...no chyba, że płacą mu też za te 2 tygodnie.

Osobiście nie widzę sensu pracy i spędzania większości życia za granicą, zarabiając połowę tego, co koledzy po fachu, wykonujący tę samą pracę w tym samym miejscu niewiem.gif

Napisano

> Jak Ty to liczysz? Bo mi wychodzi średnio 4k na miesiąc...no chyba, że płacą mu też za te 2

> tygodnie.

> Osobiście nie widzę sensu pracy i spędzania większości życia za granicą, zarabiając połowę tego, co

> koledzy po fachu, wykonujący tę samą pracę w tym samym miejscu

licz 20 dni roboczych plus podstawa. Liczę miesiąc jazdy, nie następny miesiąc w którym pracuje dwa tygodnie. Potem zalezy co znaczy 4/2 bo są firmy co kończysz w sobote/niedzielę a zaczynasz np piątek. Ale niby dwa tygodnie w domu. Mam kumpla co się chwali ze każdy weekend jest w domu, tylko ze zjeżdża w sobotę a wyjeżdża w niedzielę. Siedzi tylko jak odbiera 45 no.gif

Napisano

Szału nie ma, 4 wyciągam na solówce po kraju, dziennie w domu jestem i mi reszta lotto grinser006.gif

Napisano

> Szału nie ma, 4 wyciągam na solówce po kraju, dziennie w domu jestem i mi reszta lotto

daj namiar zlosnik.gif

Napisano

> Mi też.

byłem pierwszy zlosnik.gif

Napisano

Nie pobijcie się 20.GIF

Jak będzie miejsce dam znać grinser006.gif

Napisano

> Nie pobijcie się

> Jak będzie miejsce dam znać

jaka branza tak dobrze zarabia? Bo spedycja raczej nie wink.gif

Napisano

> jaka branza tak dobrze zarabia? Bo spedycja raczej nie

Maszyny budowlane, wozki widłowe nietypowe zlecenia, sprzet roznego rodzaju itp.

Napisano

> Maszyny budowlane, wozki widłowe nietypowe zlecenia, sprzet roznego rodzaju itp.

moze być zlosnik.gif

Nawet autobusem mogę jeździć grinser006.gif

Napisano

Czasem zestaw z niskopodwoziem powoże jak trzeba smile.gif

Napisano

> Czasem zestaw z niskopodwoziem powoże jak trzeba

jestem otwarty na wszelkie propozycje smile.gif

Napisano

> licz 20 dni roboczych plus podstawa. Liczę miesiąc jazdy, nie następny miesiąc w którym pracuje

> dwa tygodnie. Potem zalezy co znaczy 4/2 bo są firmy co kończysz w sobote/niedzielę a

> zaczynasz np piątek. Ale niby dwa tygodnie w domu. Mam kumpla co się chwali ze każdy weekend

> jest w domu, tylko ze zjeżdża w sobotę a wyjeżdża w niedzielę. Siedzi tylko jak odbiera 45

no, czyli średnio, na miesiąc, wychodzi 4k...w sensie jednego miesiąca zarobi 6k, drugiego 2k wink.gif

Napisano

> no, czyli średnio, na miesiąc, wychodzi 4k...w sensie jednego miesiąca zarobi 6k, drugiego 2k

nie. Podstawa jest stała czyli ok 1300zl +ok 10dni roboczych wink.gif

Napisano

> nie. Podstawa jest stała czyli ok 1300zl +ok 10dni roboczych

Ja zrozumiałem to tak, że dostaje tylko te 200 dziennie, ale zamiast realnej kwoty, na umowie jest minimalna...

Napisano

> daj namiar

Mi też palacz.gif

Napisano

> Mi też

tak zle u kasztanów? wink.gif

Napisano

> tak zle u kasztanów?

Jakbym zarabiał 4000 zł netto w PL to bym nigdzie nie wyjeżdżał.

Napisano

> Jakbym zarabiał 4000 zł netto w PL to bym nigdzie nie wyjeżdżał.

Widzisz u mnie czasem jest trochę ponad 4 czasem mniej zawsze powyżej 3 na reke. Tylko mi się to i tak mało wydaje za ta prace ...

Napisano

> Widzisz u mnie czasem jest trochę ponad 4 czasem mniej zawsze powyżej 3 na reke. Tylko mi się to i

> tak mało wydaje za ta prace ...

Ale jak już wyjechałem to nie mam zamiaru wracać. Babram się w śmieciach ale jakoś żyję grinser006.gifpalacz.gif