Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podłoga winylowa

Featured Replies

Napisano

Zasugerowano mi, jako alternatywę dla paneli i płytek, położenie podłogi winylowej. Jej zaletami mają być wytrzymałość, brak efektu zimnej podłogi, jak przy płytkach, dobra współpraca z podłogówką i mnóstwo dekorów imitujących czy to drewno, czy kamień. Ktoś miał już może styczność i podzieli się spostrzeżeniami?

Napisano

> Zasugerowano mi, jako alternatywę dla paneli i płytek, położenie podłogi winylowej. Jej zaletami

> mają być wytrzymałość, brak efektu zimnej podłogi, jak przy płytkach, dobra współpraca z

> podłogówką i mnóstwo dekorów imitujących czy to drewno, czy kamień. Ktoś miał już może

> styczność i podzieli się spostrzeżeniami?

Albo dobra współpraca z podłogówką, albo brak efektu zimnej podłogi hehe.gif

Na raz nie da się tych efektów osiągnąc.

Napisano

>...Ktoś miał już może

> styczność i podzieli się spostrzeżeniami?

No, płytki PCV to od zawsze pamiętam. W szkołach czy urzędach i innych miejscach użyteczności publicznej. Ostatnimi laty co roku zrywam. Trwałe to a te współczesne to i całkiem estetyczne.

Pierwszy raz spotkałem się z nimi (tymi nowożytnymi) z 10 lat temu w jakimś francuskim hotelu. Podłoga dosyć chłodna ale nie tak jak ceramika. Tak w sam raz. Ponieważ akurat chatę wykańczałem nos prawie do podłogi przykleiłem aby odkryć co to za takie fajne panele w łazience?

wink.gif

Napisano

> No, płytki PCV to od zawsze pamiętam. W szkołach czy urzędach i innych miejscach użyteczności

> publicznej. Ostatnimi laty co roku zrywam. Trwałe to a te współczesne to i całkiem estetyczne.

To chyba ich największa wada, bo dla większości kojaży sie z PRL a niektore leza do dzis.

Trzeba tez brac pod uwage, ze te okladziny sa znacznie ciensze niz panele czy plytki, wiec moze postac problem z poziomami.