Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Garaż - pochwalcie się organizacją:)

Featured Replies

Napisano

Jak wiele innych rzeczy w nowym domu, również garaż mam jeszcze nietknięty. Póki co paleta w kącie, w drugim dwa regały metalowe i tyle.

Chciałbym regały utrzymać, ale zrobić sobie jakieś półki bezpośrednio mocowane do ścian, ewentualnie powiesić jakiś duży "organizer" na narzędzia, ale nie bardzo mam pomysł jak się do tego zabrać. Rzućcie jakimiś fotkami, może się zainspiruję wink.gif

Napisano

> Jak wiele innych rzeczy w nowym domu, również garaż mam jeszcze nietknięty. Póki co paleta w kącie,

> w drugim dwa regały metalowe i tyle.

> Chciałbym regały utrzymać, ale zrobić sobie jakieś półki bezpośrednio mocowane do ścian,

> ewentualnie powiesić jakiś duży "organizer" na narzędzia, ale nie bardzo mam pomysł jak się do

> tego zabrać. Rzućcie jakimiś fotkami, może się zainspiruję

u mnie są te najtańsze regały metalowe Ikea

do tego kilka półek LACK

za organizer na narzędzia mam kilka skrzynek warsztatowych

ostatnio z kolei u sąsiada montowaliśmy ten system:

65542_PE176927_S4.jpg

Napisano
  • Autor

> u mnie są te najtańsze regały metalowe Ikea

> do tego kilka półek LACK

> za organizer na narzędzia mam kilka skrzynek warsztatowych

> ostatnio z kolei u sąsiada montowaliśmy ten system:

chciałem parę regałów jak na zdjęciu, plus do tego taką tablicę ścienną - ale ceny tablic mnie rozbiły - 300 zł za taką 1mm. Masakra.

Napisano

> Jak wiele innych rzeczy w nowym domu, również garaż mam jeszcze nietknięty. Póki co paleta w kącie,

> Chciałbym regały utrzymać, ale zrobić sobie jakieś półki bezpośrednio mocowane do ścian,

> ewentualnie powiesić jakiś duży "organizer" na narzędzia, ale nie bardzo mam pomysł jak się do

powiesiłem stare szafki z kuchni, do tego półki z płyt ze starej szafy na ubrania do tego stary stół kuchenny biglaugh.gif

Napisano

> chciałem parę regałów jak na zdjęciu, plus do tego taką tablicę ścienną - ale ceny tablic mnie

> rozbiły - 300 zł za taką 1mm. Masakra.

Przykręcasz do ściany deski w kilku rzędach, a potem odpowiednio wbijasz gwoździe, żeby utworzyć wieszaki na różne narzędzia. Oczywiście warto robić to na wymiar i dopasowywać rozstaw gwoździ pod konkretne rzeczy. Powiesisz wszystko od wiertarek, kluczy płaskich do nawet łopaty zlosnik.gif. Możesz też deskę przykręcić tak jak półkę i wywiercić w niej wiele dziur - przydatne do śrubokrętów, albo przy otworach nieprzelotowych można trzymać tak wiertła.

Napisano

> chciałem parę regałów jak na zdjęciu, plus do tego taką tablicę ścienną - ale ceny tablic mnie

> rozbiły - 300 zł za taką 1mm. Masakra.

płyta OSB plus gwoździe waytogo.gif

Napisano

> Przykręcasz do ściany deski w kilku rzędach, a potem odpowiednio wbijasz gwoździe

Potwierdzam smile.gif U mnie zawiesiłem półki od starych segmentów z powbijanymi gwoździami i wkrętami (wszystko z demobilu starych mebli). Podpowiem jeszcze że młotek fajnie wisi na dwóch dużych gwoździach lub pętelce z grubego sznurka.

Napisano

poszukaj sobie w jula Kupowałem tam stół warsztatowy i jakieś tablice na narzędzia, cena w miarę.